Antena Căutare

Ce trebuie să știe bărbații despre modă

Stilul vestimentar nu reprezintă o știință de nepătruns, iar bărbații trebuie să știe doar patru lucruri simple despre modă care îi vor determina să privească hainele altfel decât până acum.

Ce trebuie să știe bărbații despre modă
Moda | Lascapa

Stilul vestimentar nu reprezintă o știință de nepătruns, iar bărbații trebuie să știe doar patru lucruri simple despre modă care îi vor determina să privească hainele altfel decât până acum.


Din ce în ce mai mulți bărbați încep să înțeleagă că simțul modei este foarte important, iar felul în care arată îi poate ajuta atât în viața socială, cât și la locul de muncă.
Dacă vrei să‐ți schimbi stilul vestimentar și nu știi de unde să începi, trebuie să cunoști câteva lucruri foarte simple:

1. Asigură‐te că hainele ți se potrivesc


Hainele pe care le porți trebuie să se potrivească formei corpului tău și să pară că au fost croite special pentru tine. Deși pare simplu să-ți găsești ținute pe măsură, alegerea unor articole vestimentare prea mari sau prea mici reprezintă cea mai răspândită greșeală pe care o fac bărbații. Dacă încerci o haină sau o pereche de pantaloni și te întrebi dacă nu cumva este prea mare sau prea mică pentru tine, în mod sigur nu ți se potrivește. Alege hainele care îți vin ca o mănușă, însă evită-le pe cele mult prea strâmte. Chiar dacă ai un corp atletic, cămașa ai cărei nasturi par să se rupă în orice moment nu creează o impresie prea bună în ochii privitorilor. Atunci când alegi pantalonii, așază‐te și asigură te că ating partea de sus a pantofilor. Nu achiziționa haine din magazinele online, deoarece ai putea avea surprize neplăcute în privința măsurilor. Probează-le înainte de a le cumpăra și mergi întotdeauna la cumpărături cu un prieten cu spirit de observație sau cu o femeie în ale cărei gusturi ai multă încredere.

2. Pantofii sunt foarte importanți

Mulți dintre noi credem că pantofii unui bărbat sunt primul lucru la care se uită femeile. Deși nu esteadevărat în totalitate, pantofii reprezintă adevărata măsură a gusturilor și personalității unui bărbat. Este de ajuns pentru o femeie să‐i privească pentru a afla „în ce ligă joacă” bărbatul respectiv. Pantofii îți pot pune în valoare sau îți pot distruge întreaga ținută. Dacă arăți bine în rest, dar încălțămintea este nepotrivită, vei demonstra că vrei să pari ceea ce nu ești. Pe piață există sute de mii de modele de pantofi pentru femei, iar ele au învățat, încă din adolescență, că pantofii potriviți le ajută să arate fabulos. Ele știu din experiență cât de importantă este încălțămintea pe care o poartă și șiau dezvoltat reflexul de a privi pantofii persoanelor pe care le întâlnesc, indiferent dacă sunt bărbați sau femei. Pantofii le vor povesti multe lucruri despre tine, pe care nici măcar tu însuți nu le cunoști.Atunci când alegem o pereche de pantofi, calitatea este foarte importantă, în timp ce prețul este irelevant. Asigurăte că pantofii pe care îi porți se potrivesc ținutei tale și că sunt foarte confortabili. În plus, la o ținută casual, poartă întotdeauna pantofi casual, precum cei de aici.

3. Nu ignora stereotipurile


Imaginea nu este totul, însă este foarte importantă. O serie de studii au demonstrat, de‐a lungull timpului, că modul în care arătăm ne poate ajuta în carieră, de la obținerea unui job mai bun până la creșterea salariului și avansarea la locul de munca. Totodată, mai multe cercetări citate de sagepub.com au demonstrat că persoanele atractive sunt percepute ca fiind mai inteligente, mai fericite, mai interesante și mai de succes decât celelalte. Cu siguranță, nu îți dorești să fii judecat greșit din cauza alegerii nepotrivite a hainelor.

4. Când ai dubii, alege simplitatea


Atunci când vorbim despre simplitate, nu ne referim la orice tricou și la orice pereche de pantaloni scurți. Bărbații care înțeleg ce înseamnă stilul vestimentar sunt cei care pot purta haine obișnuite, dar care se asigură de toate detaliile, de la calitatea materialelor până la măsura corectă a hainelor. Ei pot purta o cămașă simplă, un pulover cu guler în V, o pereche de blugi potrivită și pantofi aflați îconcordanță cu ținuta și vor arăta impecabil.

Nu te-ai fi gândit vreodată! Arde câteva frunze de dafin uscate în cameră. Efectul este uimitor!... A lămurit totul! Iulia Albu, primele declarații despre relația cu Cristi Borcea: "Au fost niște lucruri care...&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x