Antena Căutare

Cum va fi Paștele pentru fiecare zodie! Leii se entuziasmează foarte tare când vin sărbătorile care implică cadouri

Paștele ne aduce pe toți împreună, spritual, dar mai ales gastronomic. La mesele în familie puteți avea parte de tensiuni și intrigi, sau de armonie și voie bună în jurul mielului. Vezi ce fac zodiile de Paște, scrie unica.ro.

Paștele ne aduce pe toți împreună, spritual, dar mai ales gastronomic. La mesele în familie puteți avea parte de tensiuni și intrigi, sau de armonie și voie bună în jurul mielului. Vezi ce fac zodiile de Paște, scrie unica.ro.

Berbec

Berbecii nu sunt cele mai prietenoase zodii când sunt stresați, iar întâlnirile de familie se temrină întotdeauna prost. Pentru că cei dragi îi cunosc bine defectele și știu cum să-l scoată din sărite, nativul din berbec se ceartă cu familia de Paște.

Taur

Taurii au o latură foarte iubitoare când vine vorba de sărbători și cei dragi. Cel mai probabil, nativul acestei zodii încă mai decorează coșulețe sau ouă încondeiate când vine ora de mers la slujba de Înviere.

Gemeni

Gemenii se simt ca peștele în apă la întrunirile de fmailie de sărbători. Cum de la Crăciun până acum s-au întâmplat multe lucruri, nativul din gemeni abia așteaptă bârfa cu și despre cei dragi. De Paște, cei născuți în zodia gemeni vor bârfi familia cu prietenii și prietenii cu familia.

Rac

Racii se adâncesc în mâncarea tematică și Paștele îi prinde cu mâinile în pască și miel. După ce și-a petrecut ultimele zile gătind și făcând curățenie, nativul din rac este epuizat la final. În plus, pentru că nimeni nu pare să-i recunoască meritele niciodată, se va plânge non stop.

Leu

Leii se entuziasmează foarte tare când vin sărbătorile care implică cadouri. Pentru că e atât de egocentric, nativul acestei zodii își petrece Paștele întrebând pe toată lumea ce va primi de la Iepuraș.

Fecioară

Fecioarele sunt veșnic nemulțumite și ce prilej mai bun de văicăreală decât o adunare de familie în locul copilăriei? Tot Paștele, fecioara se va plânge că decorațiunile sunt urâte, că masa festivă e sărăcăcioasă și că drobul are prea mult mărar.


Balanţă

Balanțele abia așteptau un nou prilej să se facă frumoase și să se îmbrace spectaculos. De Paște, balanța va petrece jumătate din zi în fața oglinzii, contemplând și pictând farduri, pentur un look de sărbătoare.

Scorpion

Scorpionii nu prea iubesc sărbătorile religioase, pentru că ei sunt mai nebunatici și senzuali și nu au voie să facă mai nimic din ce le place de Paște sau Crăciun. Când toată lumea ciocnește ouă, scorpionul se furișează să probeze un costum sexy de iepuraș pentru mai târziu.

Săgetător

Săgetătorii sunt prea agitați de sărbători ca să se bucure efectiv de ele. Nu de alta, dar de la Paște până la vacanța de 1 mai e doar o aruncătură de băț. În timp ce digeră drobul, săgetătorul caută pe net să facă rezervări la munte de 1 mai.

Capricorn

Capricornii urăsc sărbătorile pentru că asta presupune mulți oameni care le cunosc slăbiciunile și pentru că de sărbători lumea nu merge la serviciu. Cel mai probabil că nativul acestei zodii și-a de lucru pentru acasă de Paște și abia așteaptă să servească pasca cineva ca să se poată întoarce la treabă.


Vărsător

Vărsătorul a trebuit deja să schimbe rezervarea pentru microbuz pe un bilet de tren, iar Paștele îl prinde alergând după acesta. Fără succes, vărsătorul pierde trenul din cauza bagajelor împachetate de-a valma și plânge în gară neajutorat.

Peşti

Nativii din pești sunt foarte îngrijorați când vine Paștele. Pe lângă familie și atmosferă solemnă, Paștele înseamnă multă mâncare grea și ciocolată, care înseamnă kilograme în plus. Și ce ne facem pe urmă, de 1 mai, când nu intrăm în costumul de baie?

TESTUL pe care un copil îl rezolvă, iar un adult este pus în dificultate! Cât de repede poți găsi IEPURELE în această im... A găsit puiul de iepure și l-a luat în grija sa! Gestul acestui animal a înduioșat o lume întreagă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x