Antena Căutare

Fără cuvinte! Ce au scris 850 de copii orfani în cea mai lungă scrisoare pentru Moș Crăciun, ce măsoară 600 de metri

Mai bine de trei luni. Atât s-a muncit cu trudă la cea mai lungă scrisoare din ţară. Are peste 600 de metri şi la realizarea ei au participat 850 de copii din centre de plasament, copii abandonaţi de familii şi copii ai căror părinţi au posibilităţi financiare reduse. Gândurile aşternute pe hârtie de cei mici te vor cutremura, cu siguranţă.

Mai bine de trei luni. Atât s-a muncit cu trudă la cea mai lungă scrisoare din ţară. Are peste 600 de metri şi la realizarea ei au participat 850 de copii din centre de plasament, copii abandonaţi de familii şi copii ai căror părinţi au posibilităţi financiare reduse.

Gândurile aşternute pe hârtie de cei mici te vor cutremura, cu siguranţă.

"Moş Crăciun,

Sunt un copil sărman şi locuiesc într-un centru de plasament. Aş dori şi eu din tot sufletul meu să-mi aduci o mămică şi un tătic.

Emil."

Sunt cuvintele pline de sinceritate, dar şi de durere ale lui Emil. Băiatul şi-a aşternut gândurile pe o hârtie şi apoi a pus-o la un loc cu alte 850 de scrisori către Moşul. Aşa a apărut cea mai lungă scrisoare din ţară.

Copiii provin din centre de plasament, copii abandonaţi da familii şi copii ai căror părinţi au posibilităţi financiare reduse şi nu pot să susţină dorinţele copiilor. Sunt suflete pure care speră că anul acesta vor primi vizita lui Moş Crăciun. În ochii lor se poate citi bucuria atunci când vine vorba de omul cu barbă albă şi lungă!

PROVOCARE: De câte mutări este nevoie pentru a schimba caii între ei? Răspunsul este AICI... Ești Leu? Ar trebui să-i acorzi mai multă atenție partenerului! Horoscopul zilei de marți, 23 decembrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x