Antena Căutare

Cea mai mare adunare de milionari, câştigători la loterie: Au participat 110 persoane şi au fost deschise, succesiv, 285 de sticle de şampanie

Cea mai mare adunare de milionari, câştigători la loterie, a avut loc la 7 octombrie 2015, în Londra.

Cea mai mare adunare de milionari, câştigători la loterie, a avut loc la 7 octombrie 2015, în Londra.

Mai exact, Loteria Naţională a Marii Britanii şi a Insulei Man i-a invitat pe toţi cei care au câştigat premii consistente să participe la evenimentul organizat la Bernie Spain Gardens, Londra, pentru a marca două recorduri Guinness: cea mai mare adunare de milionari câştigători la loterie şi cea mai lungă sesiune de deschidere de sticle de şampanie.

Iniţiativa a avut loc cu prilejul împlinirii a 24 de ani de la înfiinţarea Loteriei Naţionale, perioadă ce a însemnat 4 000 de premii majore câştigate, ce reprezintă un total de peste 11 miliarde de lire sterline. În medie, amintita loterie a produs câte şase milionari în fiecare săptămână.

La întâlnire au participat 110 milionari. Cel de-al doilea record a presupus deschiderea succesivă a 285 de sticle de şampanie.

Prima extragere efectuată de Loteria Naţională a Marii Britanii şi a Insulei Man a avut loc la 19 noiembrie 1994. Cel mai mare premiu din istoria ei a fost de 161.653.000 de lire sterline. Extragerile sunt televizate de către BBC One.

Cel mai mare premiu câştigat la o loterie s-a înregistrat la 3 martie 2012, în SUA, şi a fost de 656 milioane de dolari.

Sursa: Agerpres

Imaginile de după moarte! Cum arată zona afectată de explozia de la Fukushima!... Tu ştii la ce oră te-ai născut? Află ce spune acest detaliu despre personalitatea ta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x