Antena Căutare

Cea mai numeroasă familie! La 42 de ani, o femeie are 20 de copii și trei nepoți: "La început ne-am dorit trei copii, dar apoi a început să ne placă"

Familia Radford își menține detașat recordul de cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, după nașterea celui de-al 20-lea copil.

Familia Radford își menține detașat recordul de cea mai numeroasă familie din Marea Britanie, după nașterea celui de-al 20-lea copil.

Sue Radford, de 42 de ani, l-a adus pe lume, în această săptămână, pe Archie, cel de-al 20-lea fiu al cuplului pe care îl formează cu soțul său, Noel, de 46 de ani.

"La început ne-am dorit trei copii, dar apoi a început să ne placă să fim înconjurați de copii, așa că am continuat", a declarat Noel pentru cotidianul The Sun. "Suntem foarte atașați de toți acești copii, ne place la nebunie să fim împreună", a adăugat fericitul tată.

Cu toate acestea, cei doi au declarat că nu își mai doresc un alt copil. Sue și Noel au fost abandonați de părinți la naștere și au crescut în familii adoptive, precizează The Sun. Primul lor copil s-a născut pe când Sue avea 14 ani. Sue și Noel s-au căsătorit patru ani mai târziu.

Familia Radford, care este proprietara unui magazin cu produse de panificație, locuiește într-o casă cu 10 camere și deține o mașină cu 15 locuri. Au și trei nepoței din partea fiicei lor Sophie, de 23 de ani.

De ce trebuie neapărat să dormi cu șosete! Răspunsul te va pune pe gânduri!... Ce plângeri mai fac românii la OPC! O vânzătoare care face ochi dulci bărbaţilor și "un client de prepelițe": ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x