Antena Căutare

Cea mai patrioată româncuţă! O fetiţă în costum naţional recită plină de năduf "Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie!"

După Ziua Limbii Române, un clip a devenit viral pe internet. De serbarea şcolară, o fetiţă a demonstrat că patriotismul poate exista înlăuntrul unei româncuţe de numai câţiva anişori. O fetiţă îmbrăcată în costum 

După Ziua Limbii Române, un clip a devenit viral pe internet. De serbarea şcolară, o fetiţă a demonstrat că patriotismul poate exista înlăuntrul unei româncuţe de numai câţiva anişori. O fetiţă îmbrăcată în costum popular recită plină de năduf "Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie!".

CITEŞTE ŞI: Străin în țara ta” sau cum e să vorbești românește în Ținutul Secuiesc și să rămâi cu buza umflată: „Dar de ce să știu ungurește? Pentru că sunt la Odorheiu Secuiesc? Am plecat de aici, frate, că sar ungurii la bătaie!”

Fără nicio ezitare şi sigură pe ea, româncuţa a recitat cu voce tare, implicată până peste măsură, poezia "Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie!".

Fetiţa a cucerit publicul, dar şi internauţii, impresionaţi de aşa o reprezentaţie.

"Supebă, bravo ei, un copil de nota 10!", "Felicitări, e un exemplu pentru fiecare român!", "Nota 10 este prea puţin pentru un asemenea copil...O spun eu....Până şi "harme", vine din rărunchi....Şi....are responsabilitate...şi mult suflet, pentru tot ceea ce face...Nu degeaba am numit-o....REVELAŢIE!", sunt numai câteva dintre comentariile primite.

11.000 de români au distribuit clipul urcat pe o reţea de socializare de un părinte care a asistat la serbare.

Recunoaştem, micuţa ne-a cucerit şi pe noi!

Horoscopul zilei 02/09/2017. Gemenii încep noi activităţi pentru casă şi familie... Și-a cumpărat ceva de la un magazin second hand, dar era să moară de inimă când a ajuns acasă! „Nu îmi venea să cred!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x