Antena Căutare

Cea mai tare conversaţie! Atunci când dragostea se termină într-o grădină, în spatele casei. Vei râde în hohote!

Se spune că dragostea, de cele mai multe ori, e oarbă și tainele ei sunt greu de pătruns, că are piedici, că certurile catalizează o legătură şi-i aduce un plus de adrenalină. Nu zicem „NU”, mai ales că în ziua de azi, e greu să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul!

Se spune că dragostea, de cele mai multe ori, e oarbă și tainele ei sunt greu de pătruns, că are piedici, că certurile catalizează o legătură şi-i aduce un plus de adrenalină. Nu zicem „NU”, mai ales că în ziua de azi, e greu să fii pe aceeași lungime de undă cu partenerul!

Dovada o face și o conversație de tatonare între doi cunoscuţi despre povestea de amor al unuia dintre ei. Un interlocutor observă că iubitul fetei "a dispărut" din peisaj, iar protagonista, plină de umor, spune că bărbatul ar fi îngropat în grădină.

E drept, avântul amorului poate fi răzbunător, dar nici chiar aşa. În orice caz, această conversaţie a devenit virală în mediul virtual şi nici că ne miră.

Pentru noi e amuzantă. Doar pentru noi!

Ai un Leu acasă? Bucură-te, căci te va face să radiezi! Horoscopul zilei de marți, 12 septembrie... Omenirea în fața unui moment EPOCAL! Civilizația DACILOR e o glumă pe lângă această BOMBĂ!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x