Antena Căutare

Ceauşescu, imagini de colecţie: Astăzi ar fi împlinit 97 de ani! Ce se întâmplă pe 26 ianuarie, în fiecare an, din 1989 încoace: Scandalos sau impresionant?

26 ianuarie era prilej de mare sărbătoare în perioada comunistă. Dictatorul îşi serba ziua de naştere cu mare fast. Astăzi se împlinesc 96 de ani de la naşterea lui Nicolae Ceauşescu.

Ceauşescu, imagini de colecţie: Astăzi ar fi împlinit 97 de ani! Ce se întâmplă pe 26 ianuarie, în fiecare an, din 1989 încoace: Scandalos sau impresionant? Galerie
Ceaușescu la vânătoare

26 ianuarie era prilej de mare sărbătoare în perioada comunistă. Dictatorul îşi serba ziua de naştere cu mare fast. Astăzi se împlinesc 97 de ani de la naşterea lui Nicolae Ceauşescu.

Lui Nicolae Ceauşescu i-a plăcut fala. Ziua de 26 ianuarie nu avea voie să treacă neobservată în faţa poporului, motiv pentru care celebrarea lui se transforma într-o.sărbătoare naţională.

În toată ţara se pornea un adevărat "concurs" pentru ca fiecare instituţie să-şi arate stima faţă de Ceauşescu. Aşa se face că dictatorul primea tone de flori şi sute de felicitări cu urări de la mulţi ani.

"Mult iubitul conducător"
trebuia să fie în centrul atenţiei de fiecare dată, aşa că primea tratament preferenţial şi atunci când mergea în vizite peste hotare.

Ceauşescu a avut parte de aniversări chiar şi după moarte. Din 1989 şi până în prezent, an de an o mână de oameni se adună la mormântul din Ghencea pentru a celebra 26 ianuarie aşa cum se cuvine, cu poezii, cântece şi povestiri.

În galeria FOTO de mai sus vă prezentăm viața de glorie a "mult iubitului conducător"!

Avertismentul înfiorător al unui călugăr român! "Conţine avortoni, iar cine bea asta, bea din sângele copiilor"... Românii s-au cutremurat! Mănăstirea unde au plâns 70 de icoane cu lacrimi de sânge şi mir! Minune sau semn prevestitor?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x