Antena Căutare

Cea mai frumoasa felina din lume are 1,8 metri inaltime si este un hibrid intre leu si tigru!

Cea mai mare felina din lume a luat nastere in SUA dupa ce specialistii au imperecheat un leu cu un tigru. Animalul hibrid a fost numit liger si este de o frumusete rara.

In urma cu opt ani, la gradina zoologica din Myrtle Beach, Carolina de Sud, s-a nascut Hercules, un hibrid intre leu si tigru. Liger-ul, asa cum a fost numit de cercetatori, cantareste la maturitate 400 de kilograme si are o inaltime de aproape 1,80 metri. Animalul are un cap cu o latime de 60 de centimetri, iar ghearele sale depasesc 10 centimetri.

Astfel de incrucisari nu au loc in mod normal in mediul natural al leilor si tigrilor. Insa, acesta a fost un proiect al organizatiei T.I.G.E.R.S., care lupta pentru conservarea vietii salbatice si protejarea animalelor pe cale de disparitie.

Curand, la gradina zoologica s-a mai nascut un liger, botezat Aries.

FOTO: pawnation.com

Descoperire uluitoare NASA: Cea mai apropiata planeta de Soare este acoperita de gheata!... Cutia numelor, special pentru Andreea si Andrei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x