Antena Căutare

CEL MAI SCUMP accident de MAȘINĂ! Te doare sufletul dacă auzi CÂT A COSTAT!

Un recent accident a stârnit numeroase reacții atunci când lumea a aflat că pagubele se ridică la impresionanta sumă de 1 milion de euro.

Un recent accident a stârnit numeroase reacții atunci când lumea a aflat că pagubele se ridică la impresionanta sumă de 1 milion de euro.

Una dintre cele 349 de bijuterii Ferrari F50 din lume a fost scăpată de sub control de către posesorul ei și a ricoșat într-un stâlp. Incidentul s-a produs în Marea Britanie, dar a atras atenția întregii lumi. Mașina este una din cele 349 exemplare produse vreodată de compania Ferrari, având o valoare extrem de ridicată.

Șoferul nu a dorit să își dezvăluie identitatea, dar s-a aflat că înainte de a pierde controlul bijuteriei pe patru roți, acesta gonea cu 202 kilometri pe oră, într-o regiune cunoscută pentru cursele pe care le organizează.

Accidentul este considerat a fi cel mai scump, după ce actorul care dă viață personajului Mr. Bean (Rowan Atkinson) și-a avariat vehiculul McLaren F1 în 2011.

Fecioarele sunt impulsive în cuplu și ar putea avea probleme amoroase. Horoscopul zilei de vineri, 24 octombrie... Amuzant! Aceasta era porecla Elenei Ceaușescu în tinerețe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x