Antena Căutare

Cel mai sexy deţinut din lume a făcut ravagii din nou! Femeile ar fi plătit pentru a se poza cu el

A fost considerat cel mai frumos deţinut din lume, iar acum s-a lansat în modă. Jeremy Meeks a făcut ravagii la Săptămâna Modei de la New York.

A fost considerat cel mai frumos deţinut din lume, iar acum s-a lansat în modă. Jeremy Meeks a făcut ravagii la Săptămâna Modei de la New York.

Jeremy Meeks a fost condamnat pentru posesie ilegală de arme. Totuşi, bărbatul arată atât de bine, încât a fost chiar contactat de o agenţie de fotomodele.

Cel mai sexy deţinut are deja mii de fane peste tot în lume şi se bucură de celebritate, chiar dacă este în spatele gratiilor. Odată ce va fi eliberat, tânărul intenţionează să se dedice carierei şi celebrităţii obţinute peste noapte. Până atunci, fanele oftează şi aştepată cu nerăbdare momentul în care acesta va fi liber.

„Minunea” de la Constanța. Oamenii din orașul de la malul mării au avut parte de un șoc la semafor!... După 20 de ani de la moarte, secrete despre Prinţesa Diana încă ies la iveală! Ce a stat, de fapt, în spatele poveștii d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x