Antena Căutare

Cel mai SEXY deţinut din lume are mii de fane în toate ţările! Uite cum arată bărbatul care a înnebunit femeile de pretutindeni!

Un deţinut din Statele Unite a reuşit să devină o adevărată vedetă a internetului atunci când au fost publicate fotografii cu acesta.

Un deţinut din Statele Unite a reuşit să devină o adevărată vedetă a internetului atunci când au fost publicate fotografii cu acesta.

Jeremy Meeks a fost condamnat pentru posesie ilegală de arme. Totuşi, bărbatul arată atât de bine, încât a fost chiar contactat de o agenţie de fotomodele.

Cel mai sexy deţinut are deja mii de fane peste tot în lume şi se bucură de celebritate, chiar dacă este în spatele gratiilor. Odată ce va fi eliberat, tânărul intenţionează să se dedice carierei şi celebrităţii obţinute peste noapte. Până atunci, fanele oftează şi aştepată cu nerăbdare momentul în care acesta va fi liber.

„Copiii de la școală vorbeau că semănăm foarte mult!” Uite cum s-au regăsit niște frați, după mai bine de 17 ani! Povest... „Gangnam Style” de zile mari la „Te cunosc de undeva”! Andrei și Kamara au devenit PSY și MC Hammer, într-un spectacol f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x