Antena Căutare

Chuck Norris e mic copil pe lângă el! A murit după ce a muşcat un câine! Şi nu, nu e nicio glumă

Cu siguranţă ai auzit de sutele de glumiţe şi bancuri legate de faptele "eroice" ale celebrului Chuck Norris, dar iată una care le întrece pe toate!

Cu siguranţă ai auzit de sutele de glumiţe şi bancuri legate de faptele "eroice" ale celebrului Chuck Norris, dar iată una care le întrece pe toate!

Zilele trecute, în Marea Britanie, un bărbat de 40 de ani a murit în condiţii suspecte, după ce a muşcat un câine. Ştim, ştim, citeşti şi parcă nu îţi vine să crezi, dar e cât se poate de real.

Din senin, a ieşit dintr-un supermarket şi s-a năpustit asupra unui patruped de pe stradă şi l-a muşcat. Într-o fracţiune de secundă, stăpânul său şi încă trei persoane au sărit pe el, l-au pus la pământ, au început să-lovească, iar bărbatul a murit pe loc.

Cei patru atacatori au fost arestaţi, fiind suspectaţi de lovituri cauzatoare de moarte, însă rezultatul autopsiei a scos la iveală faptul că bărbatul era drogat şi a suferit un infarct din cauza unei supradoze.

Nu e scenariu de film, ci realitatea...

ÎNGER apărut pe cer! „Este o MINUNE, nu am mai văzut așa ceva”!... De trei ori mai multă durere decât pe Titanic! În cea mai neagră zi din istorie, peste 4000 de suflete au pierit în flăc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x