Antena Căutare

Cinci motive surprinzătoare pentru care ar trebui să scrii cu stiloul!

Dacă ai nevoie de câteva motive pentru a reîncepe să scrii cu stiloul, ne-am gândit la tine și avem câteva idei care sigur îți vor da de gândit.

Cinci motive surprinzătoare pentru care ar trebui să scrii cu stiloul!
| shutterstock.com/Peter Mayer Fotos

Dacă ai nevoie de câteva motive pentru a reîncepe să scrii cu stiloul, ne-am gândit la tine și avem câteva idei care sigur îți vor da de gândit.

Pentru cei mai mulți dintre noi, scrisul cu stiloul ne aduce aminte de anii de școală, când ne murdăream cu cerneală pe mâini și când pătam caietele, spre supărarea învățătoarei sau a profesorilor.

Cu timpul, însă, stilourile au fost înlocuite de pixuri, apoi pixurile au fost înlocuite de laptopuri. În era digitală, scrisul a devenit ocazional, iar mulți dintre noi nu am mai scris cu pixul de săptămâni întregi.

În plus, stilourile erau scumpe pe vremuri, iar mulți elevi erau nevoiți să scrie cu pixul, deoarece părinții nu aveau bani să le cumpere un alt stilou după ce îl stricau pe cel vechi. Lucrurile s-au schimbat între timp, iar stilourile au devenit incredibil de ieftine, sunt disponibile în toate culorile, iar unele dintre ele au un design care îți vor aminti de copilărie, după cum sunt și aceste stilouri.

Iată care sunt cele 5 motive pentru care ar trebui să renunți la pix în favoarea unui stilou:

Reprezintă o demonstrație de stil de viață

Atunci când scrii cu stiloul știi că nu mai folosești un instrument de scris standard, pe care toată lumea îl poartă în poșetă. Simpla deținere și utilizare a unui astfel de instrument de scris îți oferă o notă de unicitate. La job, folosirea stiloului transmite un puternic semnal de seriozitate asupra muncii tale și asupra responsabilităților pe care le ai. În plus, nu uita că președinții de state nu semnează niciodată un decret, un tratat sau orice alt act oficial cu pixul, ci cu stiloul.

Îți aduce aminte de vremurile bune de odinioară

Vremurile de odinioară sunt considerate „bune” dintr-un motiv foarte simplu: în copilărie timpul trecea mai lent, mai frumos, cu mult mai puțin stres, iar scrierea unei scrisori cu stiloul sau folosirea lui pentru a lua notițeîn fiecare zi reprezintă în sine o formă de terapie prin amintirile pe care ți le evocă.

Înveți să scrii mai frumos

Acesta nu este un mit: scrisul cu stiloul chiar te învață să scrii mai frumos. Stiloul poate fi șansa ta de a renunța la scrisul „de doctor” și de a așterne pe hârtie cuvinte pe care să le poată citi și ceilalți.

Economisești o mulțime de bani

Câți bani ai cheltuit pe pixuri în ultima vreme? Cu siguranță nu te-ai gândit să faci un astfel de calcul, însă, dacă nu scrii cu pixuri foarte ieftine de bazar, sigur ai cheltuit sute de lei pe astfel de instrumente de scris, în loc să cumperi un singur stilou și să îl folosești timp de foarte mulți ani.

Stiloul este cadoul perfect

Stiloul este un cadou perfect pentru o persoană căreia îi place să scrie de mână și care apreciază lucrurile de valoare. Stiloul înseamnă stil, rafinament și dedicare. Un stilou este un cadou pe care îl poți face altora sau pe care ți-l poți face ție însuți. Trebuie doar să îți dorești să-ți schimbi stilul de viață și să adaugi un plus de valoare fiecărui cuvânt pe care îl așterni pe hârtie.

De ce apar melcii după ploaie? Motivul este unul vital pentru aceștia. Habar nu aveai!... Zodiile care îşi schimbă viaţa la 180 de grade în a doua jumătate a anului 2016! Ești printre ele?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x