Antena Căutare

Cine ar fi crezut? Cum poate să arate fiica lui Victor Ciorbea. Imagini cu fata Avocatului Poporului în costum de baie!

O Românie întreagă îl cunoaște pe Victor Ciorbea. Fost primar general al Capitalei, prim-ministru al României, lider de partid și, mai nou, Avocat al Poporului, Ciorbea este și tatăl unei tinere superbe

O Românie întreagă îl cunoaște pe Victor Ciorbea. Fost primar general al Capitalei, prim-ministru al României, lider de partid și, mai nou, Avocat al Poporului, Ciorbea este și tatăl unei tinere superbe.

Oana este căsătorită de mai multăvreme și s-a stabilit, alături de soțul său, care este un bancher de succes, în Statele Unite ale Americii. Potrivit evz.ro, fiica lui Victor Ciorbea are o situație financiară remarcabile, deținând mai multe proprietăți în Manhattan.

De curând, o fotografie în care Oana este surprinsă în costum de baie a apărut în mediul online, iar cei care au privit poza au ajuns la aceeași concluzie: Victor Ciorbea are motive de mândrie.

Au văzut mireasa asta plângând în metrou! Când au aflat ce s-a întâmplat cu ea, au rămas fără cuvinte: "Nimeni nu m... Un fel de junglă... urbană! Prima PĂDURE VERTICALĂ din Asia pare desprinsă din filmele SF. Cum arată şi cât oxigen produ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x