Antena Căutare

Cine spune că banii nu cresc în copaci? Iată pădurea cu cei mai neobișniți arbori din lume

Pădurea cu cei mai neobișniți copaci din lume se află în regiunea Cumbria, în nord-vestul Angliei. Cei care trec prin acel loc sau aud despre ce se întâmplă acolo rămân muți de uimire: „monedele cresc în copaci?”, este întrebarea pe care și-o pun mulți.

Pădurea cu cei mai neobișniți copaci din lume se află în regiunea Cumbria, în nord-vestul Angliei. Cei care trec prin acel loc sau aud despre ce se întâmplă acolo rămân muți de uimire: „monedele cresc în copaci?”, este întrebarea pe care și-o pun mulți.

Particularitatea pădurii stă în copacii care sunt plini de monede. Ai spune că banii cresc în acei arbori. Adevărul este că aceștia sunt bătuți în lemn de mâna omului.

În tradiția localnicilor, se bat monede în vechi trunchiuri de copaci în speranța că acestea aduc noroc și prosperitate.

Ceea ce este fascinant este faptul că unele monede sunt vechi de sute de ani, căci oricine a trecut prin pădurea respectivă a bătut o monedă într-un copac.

Povestea care te va face să plângi! Un om al străzii i-a dat ultimii săi bani unei tinere rămasă fără benzină. Ce a urma... Imagini CRUNTE. Un bărbat este filmat în timp ce LOVEȘTE CU PICIOARELE un băiețel aflat în zăpadă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x