Antena Căutare

Cu astrele nu e de joacă! Din momentul nașterii ne-au băgat hainele în șifonier sau, altfel spus, ne-au ales stilul vestimentar!

Între femei şi garderoba lor - există o legătură foarte puternică! Iar dacă nu sunteţi de acord, încercaţi să vă puneţi partenerele să-şi reducă numărul hainelor din dulapuri.

Între femei şi garderoba lor - există o legătură foarte puternică! Iar dacă nu sunteţi de acord, încercaţi să vă puneţi partenerele să-şi reducă numărul hainelor din dulapuri.

Probabil vor renunţa la perechea aceea de blugi pe care n-au mai purtat-o de 10 ani şi, eventual, la vreo 2 tricouri cu sclipici. Însă nu încercaţi să le întrebaţi de ce au atât de multe haine cu eticheta pe ele. Nu veţi obţine o explicaţie logică. Ce-i drept, nici eu nu aveam idee de ce ne luăm haine pe care nu le purtăm. Acum, însă, am aflat că explicaţia stă în feng-shui.

Între femei şi hainele lor este o relaţie cu totul specială. Iar sentimentele care leagă textilele din garderobă de cea care le poartă nu sunt un mit. Sunt scrise în stele încă din momentul în care vă naşteţi.

O analiză feng shui a garderobei poate să vă uşureze căutările atunci când ieşiti la cumpărături, pentru că veţi şti exact ce aveţi de cumpărat. Bineînţeles, puteţi să ignoraţi sfaturile specialiştilor, doar că s-ar putea să constataţi că aţi dat bani mulţi pe nişte haine pe care nu le veţi purta niciodată.

Omul din grotă are mobilă de lux! A săpat o groapă în pământ și a numit-o "casă"! Acum toată lumea vrea să se ... Un profesor ateu primește o lecție de viață de la un elev! „Ești creștin, nu-i așa? Dumnezeu e bun?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x