Ia vezi, se potrivește? Conform Zodiacului Chinezesc, încă din momentul naşterii ne este predestinat un stil vestimentar

 

Între femei şi hainele lor este o relaţie cu totul specială. Iar sentimentele care leagă textilele din garderobă de cea care le poartă nu sunt un mit. Sunt scrise în stele încă din momentul în care se nasc.

"Nu înseamnă că dacă îmi place o culoare, de exemplu roşu, asta înseamnă că este şi potrivită pentru mine. Se face o analiză în funcţie de ora naşterii, ziua şi putem vedea fiecărei persoane ce culori i se potrivesc, ce stil vestimentar i se potriveşte. Eu îţi spun că îţi este favorabilă culoarea albastră, tu, în momentul în care vezi ceva albastru, un pulover sau ceva, te duci ţintit la acel obiect", explică Marilena Ivaşcu, consultant feng-shui.

Insă teoria trebuie verificată. Aşa că specialistul în feng shui a făcut o scurtă caracterizare unei mari devoratoare de modă, în cadrul unui material realizat exclusiv pentru Observator Special. Așadar, care sunt regulile în materie de stil vestimentar, raportat la personalitate? Ne spune specialistul!

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe