Antena Căutare

Crezi că le-ai văzut pe toate?! Te înşeli! Un peşte de 80 de grame a ajuns pe masa de operaţii

Greu de grezut, dar cât se poate de adevărat! Un medic veterinar din Australia a făcut o operaţie uluitoare, prin care i-a extirpat unui peşte o tumoare.

Crezi că le-ai văzut pe toate?! Te înşeli! Un peşte de 80 de grame a ajuns pe masa de operaţii Galerie
dailymail.co.uk

Greu de grezut, dar cât se poate de adevărat! Un medic veterinar din Australia a făcut o operaţie uluitoare, prin care i-a extirpat unui peşte o tumoare.

De câteva luni, micuţul George se simţea din ce în ce mai rău. Nu mai mânca aproape deloc, respira cu dificultate, se mişca greu, aşa că stăpânul său şi-a dat seama că ceva nu e în regulă. Când s-a uitat mai atent, a văzut că peştelui îi crescuse o tumoare la nivelul capului şi l-a dus imediat la doctor.

Veterinarul l-a analizat pe George şi a dat verdictul: e nevoie de operaţie de urgenţă. Intervenţia a costat 200 de dolari şi a fost complicată, pentru că orice mişcare greşită ar fi putut fi fatală. "Peştele a fost sedat şi nu a simţit nicio durere", a declarat doctorul Rich. Intervenţia a decurs ca la carte, iar George este în afara oricărui pericol.

"Dacă ai un animal, indiferent de ce este, ai sarcina să ai grijă de el. Nu spun că toată lumea ar trebui să-şi opereze peştii, dar stăpânul trebuie să fie responsabil", a încheiat medicul.

Taurii primesc vești proaste! Horoscopul zilei de 16 septembrie, cu Amalia Ștefania... EXTRATEREȘTRII descoperiți ÎN OCEAN! Uite cum arată și DE CÂND trăiesc PRINTRE NOI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x