Antena Căutare

Cristiano Ronaldo, gest impresionant pentru copiii din Transilvania. A vrut să țină totul secret, dar s-a aflat

Celebrul fotbalist a vrut ca gestul său să fie discret, așa că numele lui nu a fost pomenit până zilele trecute, când gestul său impresionant a fost făcut public.

Celebrul fotbalist a vrut ca gestul său să fie discret, așa că numele lui nu a fost pomenit până zilele trecute, când gestul său impresionant a fost făcut public.

Spre surprinderea microbiștilor, pe lângă actele de aroganță și femeile frumoase care îl însoțesc mereu, Cristiano Ronaldo, face şi acte de caritate, cele mai multe îndreptate spre copii.

3.000 de euro din zecile, sau chiar sutele de mii de euro donaţi de el, au ajuns la o fundaţie creştină din Deva, scrie evz.ro.Gestul a fost trecut sub consemnul discreţiei până zilele trecute.

Banii de la Cristiano Ronaldo au ajuns la Fundaţia „Sfântul Francisc” din Deva, condusă de călugărul Bojte Csaba. „Să ştiţi că nu-mi mai amintesc exact momentul. Ştiu că, în urmă cu vreo patru ani, domnul Ladislau Boloni, un foarte bun prieten al nostru, a venit cu o sumă destul de mare cu care ne-a sprijinit. Nici n-am întrebat atunci cine şi cât a donat. Am înţeles că erau bani strânşi de domnul Boloni de la prieteni de-ai lui. Mult mai târziu am aflat că, printre donatori, s-a numărat şi Cristiano Ronaldo", a mărturisit Bojte Csaba, pentru evz.ro.

Super TEST de perspicacitate! Dacă găseşti numele tău în această imagine, te numeri printre cei 8% "AGERI LA MINTE&... Oraș frumos, căutăm locuitori! Are prea multe locuri de muncă, prea multe case nelocuite, dar duce lipsă de oameni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x