Antena Căutare

Cum arată un mozaic din apă! Artistul a folosit 66.000 de pahare pentru a obține uimitorul desen!

Un artist a decis să sfideze orice regulă în materie de artă și a realizat cel mai mare mozaic din apă! Și opera chiar îți taie respirația!

Un artist a decis să sfideze orice regulă în materie de artă și a realizat cel mai mare mozaic din apă! Și opera chiar îți taie respirația!

Un canadian a demonstrat că o muncă de Sisif se poate transforma într-o adevărată splendoare vizuală. I-a luat 62 de ore de muncă, 100 de voluntari, 66.000 de pahare de plastic și vreo 15.000 de litri de apă!

Și artistul s-a pus pe treabă și uite așa, pahar după pahar, mozaicul de apă a început să prindă contur. La final, rezultatul a fost cu adevărat spectaculos.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Imaginea? Un bebeluș în pântece, ca simbol al vieții. Scopul acestui demers artistic a fost acela de a sublinia importanța accesului la apă curată și potabilă.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum arată mozaicul din apă, unde s-au folosit 66.000 de pahare de plastic!

Citește și:

Pictează dumnezeiește, deși este orb! „Depășește orice imaginație, este incredibil ce face el aici”

Horoscopul zilei de 26 iunie! Saptamana incepe perfect pentru Berbeci... Un bărbat și-a luat un complex rezidențial de patru milioane de dolari, dar apoi a decis că nu îl păstrează! Toți au fos...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x