Antena Căutare

Cum îți dai seama că partenerul tău te minte! Semnele acestea sunt mai mult decât clare!

Ți s-a întâmplat vreodată să simți că ești mințit și să îți dorești să îți dai seama dacă ceea ce auzi este adevărat sau ești păcălit?

Ți s-a întâmplat vreodată să simți că ești mințit și să îți dorești să îți dai seama dacă ceea ce auzi este adevărat sau ești păcălit?

Experții din domeniu au studiat atent acest subiect și au făcut o listă clară cu semnele ce te pot face să te prinzi dacă ești mințit sau ți se spune adevărul.

Aparent, bărbații mint mai mult decât femeile, cam de vreo trei ori pe săptămână. Aparent, atunci când nu spunem adevărul, creierul nostru știe acest lucru și transmite semnale ce dau starea de vinovăție.

Chiar dacă e greu să îți dai seama atunci când ești mințit, semnele pot fi extrem de clare. Dacă îți vezi partenerul că începe să clipească des, să îți pună mâna la față sau să se joace cu lobul urechii, atunci e clar.

Marcel Toader a mers acasă la fosta soacră și s-a lăsat cu show de zile mari! „Am făcut totul cu doi martori”

Schimbarea tonului vocii, poziția picioarelor, dilatarea pupilelor sau privirea ațintită către ușă sunt alte semne clare că nu ți se spune adevărul.

Ce se întâmplă dacă pui câțiva stropi de oțet pe o felie de pâine! Ce vei descoperi a doua zi... Un polițist a confundat o floare din grădină cu ceva la care nimeni nu s-ar fi gândit! Acum toată planeta râde de el!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x