Antena Căutare

Cum îți dovedeşti identitatea la ANAF, dacă nu mai semeni cu poza din buletin

O postare apărută pe Facebook, privind o situaţie inedită apărută la ghişeul Direcţiei de taxe şi impozite locale din Bucureşti, unde un cetăţean a fost nevoit să accepte o amendă, pentru a-şi dovedi identitate, a devenit virală pe Internet.

O postare apărută pe Facebook, privind o situaţie inedită apărută la ghişeul Direcţiei de taxe şi impozite locale din Bucureşti, unde un cetăţean a fost nevoit să accepte o amendă, pentru a-şi dovedi identitate, a devenit virală pe Internet.

Întâmplarea a fost relatată pe contul de Facebook de un programator şi inginer de sisteme informatice, Dan Radu Simota, care scrie că un bărbat a trebuit sa fie amendat pentru a-şi dovedi identitatea în faţa unei funcţionare de la Directia taxe şi impozite locale, care a refuzat să-i elibereze o adeverinţă pe motiv că nu mai seamana cu poza din buletin.

Iată povestea relatată pe Facebook:

"România este ţara minunata a lui Eugen Ionescu - a teatrului absurdului. Ieri am stat toată ziua la coadă la taxe şi impozite. Aş vrea sa va relatez o mică intamplare. Pe cât posibil am incercat sa ţin linia dialogului purtat.

Doi barbaţi, plini de transpiratie şi obositi, ajung in faţa sfântului graal - reprezentat în cazul de faţă de ghişeul inspectorului ANAF. Urmează prezentarea actelor, discutii preliminare, etc, etc. La un moment dat unul dintre ei infuriat la culme incepe:

El: Cum doamna nu sunt eu? Pai uite buletinul ca si dovada - ce vrei mai mult?

Ea: Nu mai semănati cu cel de aici!

Citește continuarea

Cum te poate păcăli o fotografie. O iluzie optică i-a făcut pe cunoscuții unei tinere să se îngrozească... Ce fac zodiile vara aceasta! Horoscopul a decis ce se va întâmpla cu tine în perioada următoare! Ai curaj să afli?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x