Antena Căutare

Cum îți poți încălzi locuința gratuit, iarna aceasta. Ai nevoie de câteva cutii de bere goale. Urmărește instrucțiunile și fă economie!

Factura la căldură îi copleşeşte pe cei mai mulţi români, iar oamenii caută tot felul de variante pentru a-şi încălzi locuinţele, fără a scoate bani din buzunare. Astfel, apelează la panourile solare confecţionate din cutii de aluminiu.

Factura la căldură îi copleşeşte pe cei mai mulţi români, iar oamenii caută tot felul de variante pentru a-şi încălzi locuinţele, fără a scoate bani din buzunare. Astfel, apelează la panourile solare confecţionate din cutii de aluminiu.

Un astfel de panou pentru încălzire poate fi realizat în doar 10 ore, potrivit agrointel.ro. De ce aveti nevoie:

O ramă de geam vechi sau, preferabil construirea unei casete din lemn – dimensiunea ei va determina și numărul necesar de cutii de aluminiu. 4 placaje, dar care să nu fie din lemn de plop sau de pin – Izolație pentru placaje – carton – Spumă izolatoare – Un tub pentru aerisire – O bucată de plexiglass sau de sticlă – Bandă adezivă (pentru asamblare și ultimele finisări) – O placă de pal – Vopsea neagră sau spray – Un ventilator de la un computer – Gură de aerisire – Suruburi și cuie – Unelte.

Prima etapă este colectarea cutiilor de aluminiu goale, în stare bună, neîndoite, găurite sau crăpate. Apoi, sablarea suprafaței acestora și taierea unui capăt și gaurirea celuilalt. Apoi se fixează pe rânduri în caseta de lemn.

La capătul casetei, pentru fiecare rând de cutii se face un orificiu care apoi se acoperă cu o plasă pentru a limita intrarea prafului si a permite circularea aerului. La celălalt capăt al cutiei de lemn se face un orificiu în placaj și se fixează un ventilator de calculator, conectat la o aerisite. Pe aici va ieși aerul cald pe care ni-l dorim în miez de iarnă, produs cu ajutorul energiei solare, fără nici un cost. Micul ventilator trebuie să aibă o sursă de energie electrică.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional! Omul care a rămas intact, la o sută de ani de la moarte. Trupul conservat... Caută bine prin casă, s-ar putea să te îmbogățești, dacă mai ai aceste monede! Cei 100 de lei cu Mihai Viteazu îți vor a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x