Antena Căutare

Cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de vară! Leilor le va aduce numai beneficii!

În noaptea de sâmbătă, 25 martie, spre duminică, 26 martie, România trece la ora de vară. Fiecare semn zodiacal va fi afectat de această schimbare!

În noaptea de sâmbătă, 25 martie, spre duminică, 26 martie, România trece la ora de vară. Fiecare semn zodiacal va fi afectat de această schimbare!

Nativii zodiei BERBEC sunt de departe cei mai avantajaţi. Schimbările îi motivează şi îi pun în priză. Nu vor duce lipsa de energie şi se vor implică de bunăvoie în tot felul de proiecte de anvergură.

Nativii zodiei TAUR se vor obişnui mai greu cu schimbările din următoarea perioada. Vor fi nevoiţi să demonstreze că se pot plia după cerinţele de la locul de muncă.

Nativii zodii GEMENI adoră schimbările! Trecerea la ora de vara e că o gură de oxigen. Vor fi hiperactivi, extrem de motivaţi să meargă până în pânzele albe pentru visurile lor.


Nativii zodiei RAC au nevoie de ceva mai multă odihnă, de organizare serioasă. Trecerea la ora de vara nu îi ajută foarte mult din punct de vedere emoţional, ba chiar le poate da peste cap universul emoţiilor.


Nativii zodiei LEU vor străluci din 26 martie încolo. Soarele, protectorul lor, va fi prezent mai mult pe cer odată ce ziua va deveni mai lungă.

Nativii zodiei FECIOARA pot avea stări contradictorii. Îşi vor da seama cât de importantă este chiar şi o ora pierdută în viaţă lor. Trecerea la ora de vara îi responsabilizează, îi face să mizeze pe lucruri mari, să pună osul la treaba mai mult.


Nativii zodiei BALANŢĂ au de-a face cu tot felul de termene-limita. S-ar putea trezi în toiul nopţii din cauza îngrijorării că le-a scăpat ceva sau nu au făcut ce trebuie.

Nativii zodiei SCORPION sunt pe val în următoarea perioada. Zilele de 26 şi 27 martie încununează efortul depus de aceştia. Pot obţine sume frumoase de bani.

Nativii zodiei SĂGETĂTOR vor fi uşor debusolaţi după schimbarea orei. Vor interveni multe situaţii neobişnuite, dar necesare, în viaţă lor.

Nativii zodiei CAPRICORN au parte de multe surprize şi nu toate sunt tocmai plăcute. Vor fi extrem de impacientaţi în legătură cu o situaţie familială.

Nativii VĂRSĂTOR trebuie să dovedească un lucru important. Trebuie să le arate celor din jur că sunt persoane de încredere şi pot face totul la timp. Trecerea la ora de vara îi da şi pe ei peste cap puţin.

Nativii zodiei PEŞTI se gândesc serios să renunţe la anumite obiceiuri care le furau timpul.

La ce folosește, de fapt, adâncitura de pe fundul sticlelor de vin? Chiar nu aveai de unde să știi!... Imagini de colecţie din copilăria unei bombe hot! Dansatoarea Kennya era o fetiță cuminte și silitoare, dar a devenit o ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x