Antena Căutare

Cum sunt BĂRBAȚII, în funcție de ZODIE! Horoscopul acesta îți arată care sunt cei mai mari bădărani ai zodiacului!

Există și situații în care bărbații uită de bunele maniere și se poartă grosolan. Totuși, se pare că acest lucru este influențat și de zodia fiecăruia.

Există și situații în care bărbații uită de bunele maniere și se poartă grosolan. Totuși, se pare că acest lucru este influențat și de zodia fiecăruia.

Berbec

Barbatul din zodia Berbec este bun in adancul sufletului sau, insa are o fire impulsiva, directa si de aceea poate spune sau face lucruri care sa deranjeze uneori, fara sa se gandeasca la impactul pe care il au asupra ta, astfel incat poate fi catalogat ocazional drept nesimtit.

Taur

Barbatul Taur stie cum sa se poarte si de regula este manierat. Cu toate ca in anumite circumstante poate fi extrem de incapatanat, nu este genul care sa se poarte urat cu tine, iar sansele de a fi nesimtit, sunt rare.

Gemeni

Cu Barbatul nascut sub semnul Gemeni, trebuie sa ai mare grija. Acesta are un caracter cameleonic si cu toate ca la prima vedere pare cuceritor, deseori isi schimba starea de spirit si poate intrece masura, devenind cel mai nesimtit dintre toti nativii zodiacului.

Rac

In general, Barbatul Rac este un exemplu de bun simt. Sansele ca el sa sara calul si sa jigneasca sunt minime, deoarece este sensibil si nu agreeaza nesimtirea. In unele ocazii poate fi instigat, insa rareori da curs unor ganduri sau fapte de acest gen.

Citește aici continuarea pentru restul zodiilor!

S-au născut să fie ȘEFI! Zodiile acestea sunt cele mai puternice! HOROSCOPUL calităților îți arată ce trebuie să faci ca... VIDEO EMOŢIONANT! Credea că părinţii o vor duce la bunici, însă a avut parte de o surpriză… URIAŞĂ! Ce s-a întâmplat, în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x