Antena Căutare

Cum trebuie să INTERPRETEZI VISELE! Cinci pe care NU trebuie să le ignori! Află ce înseamnă

De multe ori avem tendinţa de a ignora visele şi de a nu le da nici o interpretare. Sunt totuşi câteva mesaje pe care creierul le transmite şi pe care n-ar trebui să le trecem cu vederea, mai ales atunci când acestea se repetă, aparent fără nici un motiv.

De multe ori avem tendinţa de a ignora visele şi de a nu le da nici o interpretare. Sunt totuşi câteva mesaje pe care creierul le transmite şi pe care n-ar trebui să le trecem cu vederea, mai ales atunci când acestea se repetă, aparent fără nici un motiv.

Interpretare vise: Îţi cade un dinte

Dacă ai tendinţa de a da acestui gen de vis o interpretare negativă, eşti departe de adevăr. Nu te paşte nici o primeşjdei. Trebuie însă să fii atent la ceea ce ai spus sau urmează să spui. Cumva ai bârfit pe cineva? Ai un secret pe care îl ţii departe de cei dragi? Ai spus cuiva ceva ce nu trebuia să spui? Ai dezvăluit secretul cuiva? Ai spus ceva la nervi şi n-ai fi vrut? Cam acestea sunt întrebările pe care ar trebui să ţi le pui atunci când visezi că ţi-a căzut un dinte. Dintele simbolizează de fapt capacitatea ta de comunicare. Încearcă să fii atent la ce-ţi iese din gură şi încearcă să-ţi îmbunătăţeşti abilitatea de a comunica cu ceilalţi.

Interpretare vise: Eşti urmărit

Cercetătorii spun că visul în care eşti urmărit este cel mai comun vis recurent în rândul femeilor. De fapt acest tip de vise îţi transmite că n-ar trebui să mai fugi de probleme, ci să le confrunţi pentru a scăpa de ele. Întrebările pe care ar trebui să ţi le pui sunt: De cine fug? Ce problemă trebuie să rezolv? Este vreo problemă pe care nu ştiu cum s-o rezolv? Am vreo obligaţie către cineva pe care nu ştiu cum s-o onorez? Am vreun secret din trecut de care fug şi sper să nu iasă la suprafaţa?

Nu poţi fugi la nesfârşit. Să eviţi o problemă, un obstacol, nu înseamnă că vei scăpa de ele. Nu faci decât să prelungeşti durerea şi anxietatea. Aceste vise vor dispărea în momentul în care vei avea curajul să înfrunţi problema.

Interpretare vise: Din nou la şcoală

Chiar dacă ai terminat şcoala acum 10, 20 sau chiar 50 de ani, te bântuie visul că eşti scos la tablă la ora de chimie sau ţi-ai pierdut ghiozdanul, sau ai rămas repetent. Aceste vise au legătură cu cariera ta şi cu viaţa socială. De ce? Pentru că şcoala este primul loc în care înveţi ce este un “dead-line”. Ai timp până la ora următoare să-ţi faci temele şi să înveţi lecţia. Apoi, şcoala este primul loc în care înveţi să te acomodezi cu ceilalţi, să comunici, să te integrezi în societate. Când ai un vis legat de şcoală ar trebui să te întrebi Trebuie să-mi dovedesc capacităţile şi abilităţile în faţa unui şef nou? Vreau să demonstrez că sunt cel mai bun pentru că vreau să avansez? Sunt în momentul de faţă în poziţia în care doream să fiu? Sunt suficient de pregătit şi de sigur pe mine pentru poziţia la care aspir? Se apropie dead-line-ul pentru proiectul în care sunt implicat?

Caută răspunsurile la aceste întrebări şi pregăteşte-te să rezolvi problemele care sunt de rezolvat pentru a face faţa cu succes tuturor provocărilor legate de job-ul şi cariera ta.

VEZI AICI MAI MULTE INTERPRETĂRI

6 mai 1600. 415 ani de la prima UNIRE. Tu știi povestea statuii lui Mihai Viteazul de la Universitate?... Galerie FOTO: 10 altfel de lucruri pe care le poți face cu VOTCA! N-o vei mai considera o simplă BĂUTURĂ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x