Antena Căutare

Cură cu dulciuri! Da, este posibil! Cum a slăbit Kim Kardashian de România cu chipsuri și ciocolată: ”Țin această dietă și se văd rezultatele”

Francisca a slăbit foarte mult. Artista s-a bazat pe o dietă mai specială și a consumat numai dulciuri pe bază de proteine, fără gluten și foarte sărace în calorii.

Toate femeile din lume visează la o siluetă de vis, la măsurile perfecte și la imaginea afișată de fotomodele pe podiumurile de modă. Se poate? Cum și cu ce sacrificii?

Ei bine, Francisca este exemplul clar că da. Artista a slăbit foarte mult și s-a bazat pe o dietă mai specială. A consumat numai dulciuri pe bază de proteine, fără gluten și foarte sărace în calorii.

Asculţi deja colinde? Iată de ce nu este bine să faci asta înainte de Crăciun... Turiști, arestați pentru că purtau costume de baie asemănătoare cu cele ale celebrului Borat. Actorul care a dat viață p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x