Antena Căutare

Curaj sau nebunie? S-a lăsat atacat de un scorpion pentru a filma scena cu incetinitorul

De dragul unui experiment de-a dreptul nebunesc, bărbatul s-a lăsat înțepat de un scorpion. Scopul scenei a fost filmarea în slow motion pentru a se putea observa atacul virulent al unei astfel de vietăți.

Îl cheamă David Pelger! De dragul unui experiment de-a dreptul nebunesc, bărbatul s-a lăsat înțepat de un scorpion. Scopul scenei a fost filmarea în slow motion pentru a se putea observa atacul virulent al unei astfel de vietăți.

Înainte ca Preger să facă cunoştinţă cu atacatorul său, dr. Justin Davis, medicul care a asistat la eveniment, a declarat: „Va fi dureros, dar din fericire scorpionul imperial nu este chiar atât de periculos ca alte specii. În general, când eşti înţepat, ai o reacţie locală inflamatorie, pe de-o parte de la penetrarea acului, dar în mare parte rezultată în urma reacţiei dintre venin şi celulele din jur şi a eliberării histaminelor. Însă dacă reacţia era anefilactcă, ar fi afectat sistemul respirator, sistemul cardiovascular, poate chiar şi cel neurologic şi i-ar fi injectat antihistaminice”.

„Am ales scorpionul imperial pentru că toxicitatea veninului său este relativ scăzută. Scopul nostru este de a vedea cu încetinitorul cum un scorpion îşi foloseşte acul, nu de a urmări prada cum intră în şoc anafilactic”, au fost cuvintele lui Prager, care a fost urmărit de sute de mii de internauți din toată lumea.

Scene ȘOCANTE surprinse în Fâșia Gaza: Cadavrele victimelor ucise de israelieni SE MIȘCĂ... Cum să-ţi răcoreşti casa fără aer condiţionat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x