Antena Căutare

Dacă poți citi acest mesaj, iată ce trebuie să știi despre mintea ta. Click pentru imaginea întreagă!

Imaginea de mai jos circulă de ceva timp peste tot în social media, sugerând că oricine poate descifra mesajul are o minte puternică și, evident, o inteligență peste medie. În aceeași categorie intră orice text scris astfel.

Astfel de imagini circulă de ceva timp peste tot în social media, sugerând că oricine poate descifra mesajul are o minte puternică și, evident, o inteligență peste medie. În aceeași categorie intră orice text scris astfel, notează plytech.ro.

Încearcă să citești textul de mai jos:

Oamenii de știință spun, totuși, că aproape oricine o poate înțelege, așa că dacă ești unul dintre acei oameni, nu te simți foarte flatat. Ceea ce e mai interesant, totuși, e că se pare că nu se activează partea creierului care are de-a face cu numerele, în timp ce citim acest mesaj.

În schimb, cifrele sunt procesate ca fiind litere, datorită formei similare. În timp ce citești, nu mai acorzi atenție diferenței dintre cifră și literă, tocmai pentru că te aștepți doar la litere, potrivit lui Jon Andoni Duñabeitia, specialist în funcțiile cognitive.

Citește mai departe!

Bugetul nu contează. Ce poți învăța de la miliardarii lumii atunci când vrei să cumperi un ceas... VIRALUL MILENIULUI: Crezi că mori dacă ai grijă de patru bebeluși în același timp? NUUUU! În două minute îi îmbraci pe t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x