Antena Căutare

De ce Jack n-a putut fi salvat în „Titanic“. Regizorul producției a oferit răspunsul cât se poate de simplu

James Cameron, regizorul poate celui mai cunoscut film, „Titanic”, a răspuns la câteva curiozități legate de realizarea filmului și de conceperea poveștii.

James Cameron, regizorul poate celui mai cunoscut film, „Titanic”, a răspuns la câteva curiozități legate de realizarea filmului și de conceperea poveștii.

În interviul acordat revistei Vanity Fair, Cameron lămurește de ce Jack a avut un sfârșit trist. El nu mai putea fi salvat.

Răspunsul este foarte simplu, pentru că aşa scrie la pagina 147( a scenariului), că Jack moare. Evident, a fost o alegere artistică, uşa era suficient de mare pentru a o ţine pe ea, dar nu destul de mare să-l susţină şi pe el. Cred că este oarecum prostesc, sincer, că avem discuţia asta 20 de ani mai târziu. Dar arată că filmul a fost eficient în a-l face pe Jack atât de îndrăgit de public încât să-l doară văzându-l că moare“, a clarificat James Cameron.

Momentul în care Rose își ia adio de la Jack este poate cel mai emoționant din toată pelicula.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Acum douăzeci de ani, în luna decembrie, „Titanic” a ajuns în cinematografe. A avut încasări record de 210 milioane de dolari și a continuat să spargă mai multe înregistrări la box-office, cu un transfer de peste 2 miliarde de dolari. A fost nominalizat pentru 14 Oscaruri și a ajuns la un total de 11, inclusiv pentru cel mai bun film și regizor pentru Cameron. Publicul a mers acasă cu lacrimi în ochi, iar Jack și Rose au rămas în inimile lor.

Foto: daily mail

De 8 x COLECTIV. 75 de ani de la cea mai mare tragedie dintr-un club. Un soldat a vrut să-și sărute iubita. A stins becu... Descoperire șocantă în casa unui om din Olt. Polițiștii au înlemnit când au văzut ce avea într-o cutie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x