Antena Căutare

DE HALLOWEEN: Poveştile sinistre ale locurilor bântuite din România

În ţara noastră, paranormalul nu e ceva străin, ci din contră, poveştile îngrozitoare despre locuri bântuite atrag în ultimii ani tot mai mulţi turişti străini. Am întocmit o listă a celor mai înfricoşătoare locuri care găzduiesc legende

În ţara noastră, paranormalul nu e ceva străin, ci din contră, poveştile îngrozitoare despre locuri bântuite atrag în ultimii ani tot mai mulţi turişti străini. Am întocmit o listă a celor mai înfricoşătoare locuri care găzduiesc legende

1. Hotel Cişmigiu, Bucureşti

Hotelul ar fi bântuit de fantoma unei eleve. În jurul anului 1990, ea ar fi căzut accidental în puțul liftului, murind după 3 ore de agonie. Există povești potrivit cărora din puțul liftului se aud țipete.


2. Palatul Parlamentului, Bucureşti

Legendele urbane spun că Palatul Parlamentului este bântuit de fantomele morţilor în timpul construcţiei edificiului. Paznicii de noapte ai Casei Poporului spun că stafiile apar la ore târzii pe coridoare, rup sigilii, fluieră sau fac să ţiuie sistemele de securitate.


3. Foişorul de Foc, Bucureşti

Foişorul de Foc găzduieşte două poveşti despre fenomenele paranormale de aici. Una dintre legende spune că în fiecare zi de 9 a lunii, în jurul orelor 23:30, se văd lumini stranii prin geamurile clădirii. Se mai spune că Foişorul de Foc ar fi bântuit de o soţie geloasă care a murit în clădire când venise hotărâtă să-şi prindă soţul, pe care-l bănuia că o înşală.


4. Mănăstirea Chiajna, Bucureşti

Pentru că biserica n-ar fi fost niciodată sfinţită, aici ar fi avut loc crime, s-ar fi „plimbat” fantome, iar clopotele încă bat, deşi ele nu mai există.


5. Castelul Banffy, Cluj

Pe lângă frumuseţea lui, castelul Banffy este cunoscut mai mult pentru evenimentele ciudate care s-au petrecut acolo. După ce familia care locuia în castel a fost evacuată în timpul celui de-al doilea Război Mondial, pentru ca locul să fie folosit ca un spital militar, mai multe fantome ale bolnavilor cazaţi acolo bântuie încă acest loc.


6. Castelul Bran, Bran (Braşov)

În jurul „Castelului Dracula” din Transilvania circulă foarte multe legende, iar despre domnitorul Vlad-Ţepeş se spune chiar că ar fi locuit acolo o vreme. Castelul ar fi bântuit de „Contele Dracula” şi de victimele torturate.


7. Pădurea Radovan, Jud. Dolj

Se spune că locul este bântuit, de mai bine de 60 de ani, de o fată care s-a spânzurat de o creangă. Tânăra venise din Moldova în Dolj, în căutarea unui trai mai bun. Bărbatul bogat la care se angajase a batjocorit-o, împingând-o astfel la acest gest extrem.

Se poate transforma în orice personaj de la Hollywood cu ajutorul machiajului!!!... SUPERB! Un american a planificat 17 luni cererea în căsătorie, dar a meritat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x