Antena Căutare

Desfundă chiuveta și elimină mirosul neplăcut! Truc simplu și eficient. Ai tot ce iti trebuie în casă - VIDEO

Știm cât de neplăcut este mirosul provocat de scurgerile înfundate, blocate cu diferinte rezidUuri. Dar acum poți scăpa de această problemă, fără prea multă bătaie de cap sau metode costisitoare.

Știm cât de neplăcut este mirosul provocat de scurgerile înfundate, blocate cu diferinte reziduUri. Dar acum poți scăpa de această problemă, fără prea multă bătaie de cap sau metode costisitoare.

Există o soluție menită să desfunde țevile și să elimine mirosul neplăcut. Ai nevoie doar de puțin bicarbonat de sodiu, un prosop, oțet alb, foarfece, coliere de plastic (șoricei) și o șurubelniță, potrivit site-ului secretele.com

Iată cum trebuie să procedezi:

Pasul 1: Dă la o parte capacul de la scurgere, cu o șurubelniță.

Pasul 2: Pune-ți o pereche de mănuși din cauciuc și scoate mizeria vizibilă.

Pasul 3: Folosește foarfecele pentru a tăia capetele colierelor din plastic, cu scopul de a forma un fel de șarpe, pe care să îl bagi pe scurgere. Astfel, toată mizeria care blochează scurgerea se va prinde de acesta. Apoi, tragel afara, pentru a scoate mizeria acumulată. Repetă procedura ori de câte ori este necesar.

Pasul 4: Apoi trebuie să torni jumătate de pahar de bicarbonat de sodiu și jumătate de pahar de oțet alb pe scurgere, care trebuie astupată cu un prosop ud și timp de 10 minute. Astfel bicarbonatul de sodiu și oțetului vor acționa cu succes. În cele din urmă, scoate prosopul și folosește apa fierbinte pentru a clăti scurgerea.

Viață de ADEVĂRATĂ BARBIE pe banii părinților! „Arăt prea bine, sunt prea frumoasă şi prea educată pentru o slujbă!”... Are doar 60 de centimetri, dar rupe bara de striptease în două: "Prietenul meu are 1,80 metri"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x