Antena Căutare

Detaliul înfricoşător din imagine a stârnit numeroase comentarii. Uită-te cu atenţie! Ai observat ce se întâmplă acolo?

O fotografie de la 1900 a devenit virală pe net, după ce un detaliu bizar din imagine a stârnit numeroase controverse și comentariile au curs râuri.

O fotografie de la 1900 a devenit virală pe net, după ce un detaliu bizar din imagine a stârnit numeroase controverse și comentariile au curs râuri.

În fotografia alb negru, apar 15 muncitoare la o curăţătorie, îmbrăcate în uniforma de lucru. Majoritatea personajelor din imagine stau cu mâinile în sân.

La prima vedere nimic nu pare anormal. Fetele se uita spre camera, unele dintre ele zambind larg, scrie Mirror. Dar, dacă vă uitaţi cu atenţie, veţi vedea că una dintre femeile din partea dreapta este ţinută de umăr de o mână fantomatică, ce pare că vine de nicăieri.

Photoshop? Nici nu se punea problema, pe vremea aceea. Apariție bizară? Posibil.

IULIE, un adevărat coşmar pentru una dintre zodii! Horoscopul lunii lui Cuptor... Premieră istorică! Chinezii vor să construiască Marele Zid, sub apă. Mai multe echipe de muncitori vor lucra la o adânci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x