Antena Căutare

Dieta pe care să o urmezi în funcție de zodie! Vei slăbi văzând cu ochii

Dacă ai obiceiul să urmezi diverse diete în anumite perioade din an, ar fi bine să le alegi pe cele mai potrivite. Iată care sunt dietele care se potrivesc în funcție de semnul zodiacal sub a cărei influență te găsești.

Dacă ai obiceiul să urmezi diverse diete în anumite perioade din an, ar fi bine să le alegi pe cele mai potrivite. Iată care sunt dietele care se potrivesc în funcție de semnul zodiacal sub a cărei influență te găsești.

Berbec

Mereu dornice să urmeze o dietă însă foarte puțin motivate să le și termine. Nativele acestei zodii ar trebui să urmeze dietele care se desfășoară pe o perioadă scurtă de timp, astfel o să le fie mult mai ușor să se țină de ele ca la carte.

Taur

Nativele acestei zodii nu pre cred în diete, dar uneori chiar și ele apelează la ele pentru a scăpa de kilogramele în plus într-o perioadă mai scurtă de timp. O dietă drastică, dar care să țintă puține zile, pare să fie alegerea ideală.

Gemeni

Dietele nu foarte severe sunt cele ideale pentru nativele acestei zodii. Avantajul arderii mai rapide a grăsimilor este cel care le permite să se mai abată de la dietele pe care le urmează, rezultatele fiind mereu apropiate de ceea ce-și doresc.

Rac

Datorită faptului că tind să exagereze cu mâncarea atunci când supărați, o dietă care să fie urmată măcar o dată la două luni nu strică. Aceasta ar trebui să fie una foarte slabă în calorii și care să nu includă nici un condiment, poate doar sare dar în măsuri limitate.

Leu

Femeia leu vrea să arate mereu bine, motiv pentru care se va sacrifica mereu să urmeze unele dintre cele mai stricte diete. Dacă vrea să ajungă la greutatea dorită, este capabilă să urmeze chiar și diete care includ în unele zile numai consumul de lichide.

Fecioară

Nativele acestei zodii preferă dietele care sunt bazate pe băuturile naturale făcute din fructe sau legume. Hidratarea este importantă pentru ele și la fel și un organism sănătos lipsit de acele toxine care sunt foarte dăunătoare pentru organism.

Balanță

Sucurile naturale care ajută la reglarea funcțiilor organelor sunt elementele cheie atunci când vine vorba de diete. Sunt dispuse să cheltuie sume mari pentru a-și putea prepara sucul sau shake-ul necesar, pentru că știu că acestea sunt benefice organismului lor.

Scorpion

Fire extremistă din acest punct de vedere, femeia scorpion merge pe ideea „totul sau nimic”, dacă e să fie dietă, poi atunci dietă să fie. Este dispusă să facă mari sacrificii culinare pentru a se scăpa de colăceii nedoriți și de orice kilogram care s-a pus acolo unde nu trebuia.

Săgetător

Dieta ideală pentru femeia săgetător este cea care implică și puțină mișcare, nu doar limitarea de la anumite alimente. Nu crede în minuni, însă știe că unele perioade în care regimul alimentar este unul mai sărac sunt și ele bune la ceva.

Capricorn

Dacă vine vorba de urmat diete, pentru nativele acestei zodii acestea trebuiesc să fie foarte clar definite. Acestea doresc să cunoască ora la care să mănânce și ce anume să mănânce, precum și cantitățile exacte.

Vărsător

Femeia vărsător se controlează destul de greu atunci când vine vorba de mâncare, motiv pentru care dietele pe care le urmează ar trebui să includă cât de puțin alimentele pe care are obiceiul să le consume în mod regulat.

Pești

Fiind obișnuite cu trei mese pe zi, pe care le respectă cu strictețe, dietele pe care le urmează ar trebui să aibă aproximativ același plan. Nu se vor mulțumi să mănânce puțin, dar dacă mesele sunt mici și dese, sunt dispuse să încerce.

S-a decis oficial! Așa arată cel mai urât câine din lume! Ai curaj să vezi cum arată câștigătorul?... Aici mănânci gratis pe viaţă, dacă te cheamă "Burger"! Oamenii se înghesuie să își schimbe numele, iar localul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x