Antena Căutare

Din dragoste, doi britanici au parcurs 200 de kilometri, pentru a-și opera peștișorul, la un spital de specialitate

Din dragoste pentru peștișorul lor roșu, Nemo, doi britanici dintr-un orășel aflat la nord de Londra au parcurs peste 200 de kilometri să-și ducă animalul la o operație de extirpare a unei tumori la un spital veterinar din Bristol (vest), transmite marți AFP.

Din dragoste pentru peștișorul lor roșu, Nemo, doi britanici dintr-un orășel aflat la nord de Londra au parcurs peste 200 de kilometri să-și ducă animalul la o operație de extirpare a unei tumori la un spital veterinar din Bristol.

Sonya Miles, medicul veterinar care s-a ocupat de Nemo, un pește roșu de cinci ani, a declarat pentru AFP că operația a durat 45 de minute, timp în care a fost adormit și scos din apă pentru ca tumora, aproape la fel de mare ca el, să poată fi extirpată. "Ne-a fost foarte teamă la un moment dat fiindcă inima încetase să îi bată, însă asistenta anestezistă a reușit să îl reanime", afirmat Sonya Miles.

De îndată ce a fost pus în apă, peștișorul a început să înoate normal. Sonya Miles a spus că acest tip de operație nu este foarte frecvent, proprietarii ezitând să cheltuiască 200 de lire sterline (260 de euro) pentru un animal de companie pe care nu au plătit prea mult. Ultima operație de acest fel la grupul veterinar Highcroft din Bristol avusese loc în 2015.

Povestea a fost amplu relatată în presa britanică de marți. "Aș fi făcut același lucru și sunt foarte impresionată să aflu că medicii veterinari pot opera vietăți mici ca acest peștișor", a scris Martina Watson pe pagina de Facebook a BBC.

Testul ăsta a viralizat internetul! Tu găseşti toate literele ascunse printre puncte?... Fiecare naş îşi are naşul! Zodia care îţi pune beţe-n roate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x