Antena Căutare

Domnișoarelor și doamnelor, el este Andrei, un moldovean singur care a cucerit lumea modelingului! Meteorologul de la Fălești, o ispită masculină!

Domnișoarelor și doamnelor, el este Andrei, un moldovean singur care a cucerit lumea modelingului! Meteorologul de  la Fălești, o ispită masculină! Tânărul este exemplul viu că nu doar moldovencele sunt frumoase, ci și băieții de peste Prut au un fizic de invidiat.

Domnișoarelor și doamnelor, el este Andrei, un moldovean singur care a cucerit lumea modelingului! Meteorologul de la Fălești, o ispită masculină! Tânărul este exemplul viu că nu doar moldovencele sunt frumoase, ci și băieții de peste Prut au un fizic de invidiat.

Dintr-un sat de lângă orașul Fălești, din Republica Moldova, Andrei Caras a ajuns pe paginile unor publicații celebre ca Esquire, The Grand Magazine Romania, Forbes India, Maxim India, Glamour Malaezia, Luxuryvolt India, dar și în campanii ale unor branduri ca ACURA, Callino London, OFFERMANN, Charles and Keith, Cabbeen etc.

Chiar dacă arată impecabil, tânărul investește și în educația lui și are planuri mărețe: după Bollywood, vrea să se filmeze și la Hollywood!

1, 2, 3, pe locuri, fiți gata, START! Cursele pentru bebeluși; un adevărat sport în secolul al XX-lea! O competiție plin... Secretele sunt scrise în stele! De ce au nevoie zodiile pentru a reuşi în viaţă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x