Antena Căutare

Dragoste adevărată, până în ultima clipa! Un bărbat îi cântă îndurerat soției de 93 de ani, aflată pe moarte. Copiii plâng pe înfundate. Îți este imposibil să nu verși măcar o lacrimă...

Ce poate fi mai dureros decât pierderea fiinţei dragi, alături de care ai trăit o viaţă întreagă? Iar când momentul despărţirii bate la uşă, nu îţi rămâne decât să-ţi iei adio, în cel mai cu putinţă mod de care eşti capabil.

Ce poate fi mai dureros decât pierderea fiinţei dragi, alături de care ai trăit o viaţă întreagă? Iar când momentul despărţirii bate la uşă, nu îţi rămâne decât să-ţi iei adio, în cel mai frumos mod cu putinţă de care eşti capabil.

Un bărbat a ales să se despartă de cea care i-a fost, iubita şi soţie atâta amar de vreme într-un mod special. I-a cântat femeii în vârstă de 93 de ani o piesă de dragoste. Cu ultimele puteri aceasta i-a spus cât de mult îl iubeşte.

Întregul moment emoţionant a fost surprins de copiii celor doi, plângând pe înfundate. Dovada că dragostea adevărată nu există doar în basme.

Fereşte-te de aceste zodii dacă nu vrei DEZAMĂGIRI ÎN DRAGOSTE! Îți vor frânge inima!... Horoscopul zilei de 22 martie! Leii sunt foarte inspiraţi şi au idei bune de afaceri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x