Antena Căutare

Dragostea nu are vârstă și nici limite. Și-a regăsit iubita după 70 de ani!

Nu puțini au fost cei care, aflând de povestea Norwood Thomas, au sărit să îl ajute sa se reîntâlnească cu iubita sa, dupa ce 70 de ani și câteva mii de kilometri i-au despărțit.

Nu puțini au fost cei care, aflând de povestea Norwood Thomas, au sărit să îl ajute sa se reîntâlnească cu iubita sa, dupa ce 70 de ani și câteva mii de kilometri i-au despărțit.

Bărbatul urmează să se imbarce într-un avion luna viitoare pentru a ajunge în Australia, unde o va reîntâlni pe Joyce Morris, o femeie în
varsta de ”doar” 88 de ani, prima lui iubire, dar și cea de care s-a despărțit în momentul a trebuit să plece și să lupte în cel de-al doilea război mondial.

Atat Thomas, care locuiește acum în Virginia, cât și Joyce, au fost căsătoriți, iar nenorocul a făcut ca amandoi sa rămână văduvi. Femeia nu mai are văzul la fel de puternic ca în tinerețe, însa a reușit sa îsi revada prima iubire prin intermediul aplicației Skype, unde cei doi au vorbit ca doi adolescenți. În momentul în care povestea de dragoste dintre cei doi a ajuns in presa locală, donațiile au început să curga, iar oamenii au făcut tot posibilul ca Thomas, veteranul de război, să poată merge în vizită cu avionul până în Adelaide, Australia, orașul în care locuiește acum Joyce.

Aproape 7500$ de dolari au fost stranși pentru deplasarea lui Thomas, iar compania Air Zeeland i-a oferit bărbatului doua bilete pentru el și fiul spre Australia. Vârsta înaintată de 93 de ani nu îi permite veteranului sa facă această calătorie de unul singur, motiv penru care el urmează să fie însoțit îndeaproape de fiul său.

Deși au trecut 70 de ani de când și-au spus ”la revedere” și nu s-au mai văzut niciodata, Thomas susine ca nu este deloc emoționat de revederea cu fosta lui iubită. Bărbatul are în plan să viziteze cât mai multe muzee, dar, mai ales, pe fosta lui iubită.

Povestea lui Thomas, fost parasutist, înrolat în lupta contra lui Hitler la frageda vârstă de doar 19 ani, a impresionat o lume intreaga.

Ce ne așteaptă în 2016? Baba Vanga, profeţie terifiantă legată de viitorul apropiat... Trebuie să-l vezi! Cum promovează România o bloggeriță din Danemarca! Clipul a fost urmărit de zeci de mii de persoane...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x