Antena Căutare

Dramă nesfârșită pentru o tânără de 29 de ani! Și-a pierdut memoria și „retrăiește” zilnic momentul despărțirii de soțul ei 

Condamnată la suferință! O femeie în vârstă de doar 29 de ani trăiește momente dramatice în fiecare zi, întrucât și-a pierdut memoria și își amintește zilnic de șocul pe care l-a trăit atunci când soțul ei a anunțat-o că intenționează să divorțeze.

Dramă nesfârșită pentru o tânără de 29 de ani! Și-a pierdut memoria și „retrăiește” zilnic momentul despărțirii de soțul ei 

Veronika Mescheryakova, o tânără de doar 29 de ani, care locuiește în Kazan, Rusia, a fost diagnosticată cu porfirie, o boală degenerativă, din cauza căreia memoria pe termen scurt îi este afectată, conform Metro.

Deși a cerut ajutorul medicilor și chiar a suferit o operație prin care aceștia au încercat să oprează evoluția acesteia, intervenția chirugicală n-a avut succes, iar femeia a rămas fără memorie pe termen scurt.

Pe lângă problemele cu respirația și cu durerea severă cu care se confruntă, femeii i-a fost afectată și mobilitatea și a rămas paralizată de la talie în jos.

De parcă n-ar fi fost de ajuns, femeia a fost părăsită și de soț în luna noiembrie a anului 2017. Din cauza bolii de care suferă, ea nu-și amintește acest lucru, iar în fiecare zi îl așteaptă de la muncă. Mama ei este nevoită să-i amintească de fiecare dată că partenerul ei a părăsit-o, ceea ce este foarte dureros pentru tânără, întrucât izbucnește în lacrimi.

Credit foto: Capturi Youtube

Cele 12 zodii inteligente din horoscop. Află ce proverb ţi se potriveşte! Berbec: “Dragostea este precum războiul: ușor ... Vremea a luat-o razna! De ce apare, de fapt, ploaia îngheţată, fenomenul care a speriat România...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x