Antena Căutare

„Dumnezeu a zis aşa în Biblie”. Octombrie 2017, luna în care totul se va sfârși. Anunțul care-i îngrijorează pe oameni

David Meade, autorul cărţii ”Planet X - The 2017 Arrival”, susţine că o stea vine spre Sistemul Solar din polul sud, aducând cu sine 7 obiecte cereşti, printre care şi planeta Nibiru, despre care spune că se va ciocni de Terra.

David Meade, autorul cărţii ”Planet X - The 2017 Arrival”, susţine că o stea vine spre Sistemul Solar din polul sud, aducând cu sine 7 obiecte cereşti, printre care şi planeta Nibiru, despre care spune că se va ciocni de Terra.

Acest eveniment ar trebui să se întâmple în octombrie 2017, după spusele autorului. Un critic spune că „se concentrează pe fapte, ştiinţă şi „dovezi”, dar după câteva zeci de pagini începe să devină religios", scrie dailymail.co.uk.

„Autorul menţionează de un număr de ori cum unele lucruri sunt „fapte” pentru că „Dumnezeu a zis aşa în Biblie” şi vorbeşte iar şi iar despre Judecata de Apoi.”

Cel mai frumos cal din lume! Coama lui strălucește ca vopseaua metalizată. Este perfect!... FOTO: O să regrete asta toată viața! Cum și-a găsit mașina după ce a uitat geamul deschis, în mijlocul iernii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x