Antena Căutare

După 30 de ani de amnezie şi-a regăsit familia: "Mi-am amintit deodată cine sunt, fără să știu ce am făcut în ultimii ani”

Un canadian dispărut timp de 30 de ani, care și-a redobândit brusc memoria și, odată cu ea, adevărata identitate, se pregătește acum să își reîntâlnească familia, care l-a crezut decedat, a anunța presa locală, citată de AFP.

Un canadian dispărut timp de 30 de ani, care și-a redobândit brusc memoria și, odată cu ea, adevărata identitate, se pregătește acum să își reîntâlnească familia, care l-a crezut decedat, noteaza Agerpres.

Edgar Latulip avea 21 de ani și vârsta mentală a unui copil de 12 ani, din cauza unui retard mental, atunci când a dispărut, în septembrie 1986, din orașul său natal, Kitchener.

La momentul dispariției, tânărul se afla sub tratament pentru tentative de suicid, iar părinții săi l-au căutat în zadar până luna trecută.

La 130 de kilometri de Kitchener, un bărbat care se prezenta sub o altă identitate și-a adus brusc aminte că numele său real ar putea fi Latulip după ce a avut o serie flashback-uri în timp ce completa niște documente legale alături de o asistentă socială.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

La scurt timp, s-au efectuat teste ADN și s-a dovedit că bărbatul era, într-adevăr, Edgar Latulip.

În prezent domiciliată în Ottawa, mama sa, Silvia Wilson, a aflat neașteptata veste săptămâna trecută, atunci când a fost contactată telefonic de un inspector de poliție.

La momentul dispariției, Latulip s-a rănit la cap prin cădere și a devenit amnezic, a indicat poliția din regiunea cascadei Niagara presei locale.

După trei decenii de separare, bărbatul și mama sa se vor întâlni în zilele următoare, la o dată încă necunoscută.

Rezultatul e spectaculos! Cum să faci ca rujul să reziste mai mult pe buze... Spune-mi ce zodie ești, ca să-ți spun cât de bogat vei fi! Ei sunt nativii la care banii trag precum un magnet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x