Antena Căutare

După aproape 20 de ani de căsnicie, a avut un ȘOC! A descoperit, întâmplător, cine era, de fapt, era soția sa

S-au căsătorit, au trăit fericiți împreună vreme de 19 ani, însă un secret bine ascuns a ieșit la iveală. Femeia pe care o luase de soție și cu care voia să-și petreacă viața până la adânci bătrâneți este, de fapt, bărbat. 

După aproape 20 de ani de căsnicie, a avut un ȘOC! A descoperit, întâmplător, cine era, de fapt, era soția sa
| http://www.elitereaders.com/

S-au căsătorit, au trăit fericiți împreună vreme de 19 ani, însă un secret bine ascuns a ieșit la iveală. Femeia pe care o luase de soție și cu care voia să-și petreacă viața până la adânci bătrâneți era, de fapt, bărbat.

Jan și Monica și-au unit destinele în 1993. El, belgian, ea, originară din Indonezia. Au avut probleme cu actele în primă fază, asta pentru că autoritățile din Belgia au fost suspicioase cu privire la identitatea Monicăi, notează Daily Mail.

Însă lucrurile s-au rezolvat, iar cuplul avea să ducă o viață normală, totul până când Monica a început să iasă tot mai des, noaptea, singură. "Monica a început să se schimbe foarte mult. Fiul meu cel mai mare o vedea, din când în când, la un club de noapte. Începuse să poarte haine tot mai deşănţate, îi plăcea să poarte topuri scurte, lăsându-şi abdomenul la vedere", îşi aminteşte Jan.

A fost momentul în care Jan a decis că e cazul să fie mai atent cu ceea ce se petrece cu soția sa. I-a căutat în calculator, iar acolo a descoperit mai multe mesaje compromițătoare.

"Un prieten mi-a spus că auzise că Monica era un bărbat care suferise o operaţie de schimbare a sexului. Nu mi-a venit să cred! N-am crezut nici când fiul meu a venit şi mi-a spus că şi el auzise zvonuri asemănătoare", mai spune bărbatul.

"Am împins-o la perete şi am întrebat-o dacă ce se spune este adevărat. Atunci mi-a spus că s-a născut băiat şi că, ulterior, s-a operat. Mi-a spus că, de vreme ce acum era femeie, nu avea de ce să-mi vorbească despre trecutul ei ca bărbat. În acel moment, am simţit cum cade cerul pe mine. Apoi a venit poliţia. Simt că am fost agresat. În tot acest timp, am crezut că este femeie, şi încă una atrăgătoare. O femeie întreagă! Nu avea nicio "parte bărbătească". Nici măcar în timpul în care eram intimi nu am observat ceva anormal", a declarat bărbatul, pentru un ziar local.

După toate cele întâmplate, Jan a ajuns sub consiliere psihologică.

VIDEO: Imagini spectaculoase! Vulcanul de Foc din Guatemala, cel care aruncă în aer cenusă până la 6000 de metri deasupr... Șarpe, Dragon, tu ce ești? Două dintre semnele zodiacului chinezesc sunt favorizate în luna mai: Au succes pe toate plan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x