Antena Căutare

”Du-te, bă, la școală, că și școala e bună la ceva!” Se dă o problemă de clasă pregătitoare. Punem pariu că nu știi să o rezolvi?

O problemă de matematică pentru clasele pregătitoare face furori pe rețelele de socializare. Trecând peste faptul că e cu extratereștrii, cosmonauți ori rachete, răspunsul este extrem de greu de dat chiar și pentru un adult. Tu dacă ai fi întrebat: ”Erau patru sateliți, câți a plecat pentru a rămânea 13”, ce ai răspunde, a?

O problemă de matematică pentru clasele pregătitoare face furori pe rețelele de socializare. Trecând peste faptul că e cu extratereștrii, cosmonauți ori rachete, răspunsul este extrem de greu de dat chiar și pentru un adult. Tu dacă ai fi întrebat: ”Erau patru sateliți, câți au plecat pentru a rămânea 13 ?”, ce ai răspunde, a?

Când Gicuță Hagi, ”Regele” nostru neîncoronat, a apărut la televiziuni și a spus ”Copilași, duceți-vă la școală, că și școala e bună la ceva!”, toată lumea l-a luat la bășcălie. Dar omul avea dreptate. Nu te duci la carte de mic, nu ai parte de nimic! Să fie clar!

Școala începe, logic, cu clasa pregătitoare. Adică șoșoi de 5 și 6 ani. Cărora le dai probleme de matematică pline de ființe extraterestre, rachete și sateliți. Asta nu ar fi atât de grev, pentru că trebuie să le dezvolți gândirea. Ce te faci, însă, tu, ca om în toată firea, care trebuie să dai răspunsul la următoarea întrebare: ”Erau 4 (patru) sateliți. Câți au plecat ca să rămână 13?” Hai, lasă textele, pune-ți mintea la contribuție!

Video emoţionant! Un poliţist a găsit un bebeluş aruncat într-un TOMBERON! Ce s-a întâmplat 27 de ani mai târziu este po... În doar 10 luni a făcut 54 de victime! ”Lunetista Sovietică”, eroina care a luptat până în ultima zi a vieţii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x