Antena Căutare

E timpul pentru curaj! Cum să îţi schimbi radical viaţa în noul an, în funcţie de zodie

Anul 2017 de apropie cu paşi repezi, aşa că nu rata ocazia de a face schimbări importante în viaţa ta. Află cum să profiţi de semnul zodiacal în care te-ai născut pentru a aduce soarele pe strada ta

Anul 2017 de apropie cu paşi repezi, aşa că nu rata ocazia de a face schimbări importante în viaţa ta. Află cum să profiţi de semnul zodiacal în care te-ai născut pentru a aduce soarele pe strada ta

Berbec: Lider înnăscut şi avid de putere, Berbecul trebuie să înveţe să îşi gestioneze latura pasională, să nu se mai arunce mereu cu capul înainte. Astfel, nu ar mai exista nimic care să stea în calea succesului său.

Taur: Apreciază siguranţa financiară şi lucrurile fine în viaţă, nu îşi asumă riscuri şi este precaut din fire. Promiscuitatea nu este nici ea o trăsătură caracteristică Taurului. Odată ce s-a îndrăgpostit şi se simte în siguranţă, este un partener loial şi devotat până la adânci bătrâneţi.

Dacă vor să le meargă şi mai bine, trebuie uneori să meargă pe încredere şi să facă paşi în necunoscut, chiar dacă nu le plac riscurile. Dacă nu ies din zona de confort, Taurii nu au şanse să obţină succesul dorit.

Gemeni: Pentru a-ţi transforma radical viaţa, încearcă să îţi dedici timpul unei singure activităţi şi încearcă să te specializezi pe un singur lucru, în loc să risipeşti resurse în stânga şi în dreapta, fără să excelezi pe niciun plan.

Rac: Pasional din fire, este rece şi dur la exterior, dar extrem de blând odată ce i-ai intrat pe sub piele. Sfatul astrelor pentru Raci este acela de a-şi asculta instinctele dacă vor o viaţă mai bună, chiar dacă uneori intuiţia îi duce pe drumuri cu multe obstacole.

Leu: Pentru ca viaţa lor să fie mai bună, Leii trebuie să arate că pot fi de încredere şi să lase în urmă teama de a fi respinşi, de a fi daţi la o parte.

Fecioară: Meticuloasă până peste poate, Fecioară nu se lasă până nu e totul pus la punct aşa cum trebuie, însă rareori o vezi lăudându-se cu realizările ei. Dacă vrea să aibă o viaţă mai bună, Fecioara trebuie să înveţe să le arate celor din jur, chiar dacă nu poate să fie lăudăroasă, că ea este prima care pune umărul la treabă când situaţia se îngreunează.

Balanţă: Dacă vrei să-ţi meargă bine, fii tu însuţi, chiar dacă există riscul să deranjezi pe unul sau pe altul. Nu îţi încărca mintea cu problemele altora şi aminteşte-ţi că ai şi tu o viaţă personală de care trebuie să te ocupi cu seriozitate.

Scorpion: Sfatul astrelor se leagă de misterul care îl învăluie constant pe Scorpion. Dacă vrei să-ţi meargă mai bine, lasă loc celor care ţin la tine în inima ta. Lasă-i să-ţi vadă slăbiciunile şi exprimă-ţi mai des sentimentele.

Săgetător: Săgetătorul ţinteşte departe, este o fire deschisă şi reuşeşte mereu să se ridice atunci când este doborât. Pentru a-i merge bine, totuşi, Săgetătorul trebuie să înţeleagă, totuşi, că nu poţi să te întinzi mai mult decât îţi este plapumă şi că dacă întinzi coarda prea mult, se rupe în cele din urmă.

Capricorn: Astrele recomandă să laşi puţin hăţurile din mână, să îţi exprimi sentimentele mai des şi să înţelegi că a avea dreptate nu este mereu cel mai important lucru. E drept că merită să ai standarde înalte, însă uneori e bine să înveţi să fii tolerant.

Vărsător: Pentru a se bucura de viaţă la potenţial maxim, Vărsătorul nu trebuie să mai pună la suflet dezamăgirile şi nereuşitele. Are adesea tendinţa de a şoca şi de a tachina, însă în definitiv are toate atributele necesare pentru a transforma fanteziile în realitate.

Peşti: Secretul unei vieţi mai bune pentru nativul din zodia Peştilor stă în a învăţa să nu se lase păcălit atunci când alege să ajute. Are nevoie de un obraz mai gros şi trebuie să îşi dea seama că viaţa trece pe lângă ei când visează cu ochii deschişi.

Ce om nebun... Un tânăr și-a tatuat pe frunte numele salonului unde și-a făcut... desenul!... Ion, cel care te-a pus pe tron! Cum a inventat un scriitor WC-ul la care se trăgea apa. Este înaintașul lui Jon Snow, di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x