Antena Căutare

„E un monstru, îmi sperie copiii!” Un fermier s-a bucurat că va avea un miel, dar a avut un șoc când a privit mai atent!

Un fermier a devenit mândrul posesor al unui animal ieșit din comun. Acesta valorează de zece ori mai mult decât un exemplar obișnuit.

Un fermier a devenit mândrul posesor al unui animal ieșit din comun. Acesta valorează de zece ori mai mult decât un exemplar obișnuit.

Mielul s-a născut având chipul asemănător cu cel al unui om supărat. Membrii unui circ i-au oferit fermierului o sumă incredibilă pentru animal, dar se pare că proprietarul a refuzat. Unii dintre vecini spun că biata creatură sperie copiii din sat.

În scurt timp, pozele cu inedita ființă din Rusia au ajuns pe internet și au devenit virale în toată lumea.

STOP! Priveşti unele dintre cele mai valoroase obiecte din toată lumea! Misterul care a fascinat oamenii de ştiinţă timp... O pisică dă o lecție de viață! Oamenii ar fi stat să se uite, dar ea a sărit în ajutorul copilului! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x