Antena Căutare

Ea este MĂMICA SUPREMĂ! Și-a scos singură gemenii din pântec: Medicii au fost uluiți

A reușit să stârnească admirația pe internet, după ce povestea sa a fost făcută publică. O femeie extrem de curajoasă și-a adus copiii pe lume cu propriile mâini.

Gerri Wolfe, in varsta de 41 de ani si-a scos singura bebelusii din burta, pe Matilda si Violet in timpul operatiei de cezariana. Era a cincea cezariana pe care a facut-o, iar pe ultima vroia sa o transforme intr-un lucru de neuitat. Ea a fost devastata sa afle ca, insarcinata in 36 de saptamani, era nevoita sa faca cezariana din cauza ca avea complicatii. Celelelate operatii de cezariana au fost foarte impersonale, sterile, chirurgicale, fara un pic de emotie. - See more at: http://www.kanald.ro/este-cea-mai-tare-femeie--si-a-scos-singura-gemenii-din-burta-la-nastere--iata-imagini-halucinante_48865.html#sthash.QHnfWjUX.dpuf

A reușit să stârnească admirația pe internet, după ce povestea sa a fost făcută publică. O femeie extrem de curajoasă și-a adus copiii pe lume cu propriile mâini.

Nu, nu este glumă! O cheamă Gerri Wolfe, are 41 de ani și era însărcinată cu gemeni. În cea de-a 36-a săptămână de sarcină, medicii au anunțat-o că trebui să facă cezariană pentru a-i aduce în siguranța pe lume pe cei doi bebeluși.

În timpul operației, femeia a rămas perfect conștientă și i-a uimit pe medici atunci când și-a scos singură copiii din pântec.

Văzuse procedura pe internet și și-a dorit să facă accelași lucru. Este o operatie la fel ca toate celelalte, numai ca mama isi baga mana in burta si isi scoate bebelusul.

Deși medicii și soțul femeii nu au fost de acord, aceasta și-a impus voința: "Este corpul meu, nasterea si copilul meu" , a exclamat.

Cei mici s-au născut perfect sănătoși!

Omul ăsta e SENZAȚIONAL! Cum se merge pe cea mai mică bicicletă din lume (VIDEO)... Are cea mai ciudată meserie din lume! În fiecare zi, trebuie să mănânce o scârboşenie şi câştigă o avere pentru asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x