Antena Căutare

Ea este singura zodie care deține „aura de secret”, o armă invincibilă! E oare semnul tău zodiacal?

Zodia Scorpion este guvernată de Marte (zeul războiului) și Pluto (zeul misterelor, al subteranelor) și este o zodie feminină de apă, predominant emoțională. Face parte din zodiacul clasic european și reprezintă a 8-a zodie pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii) cu începere din 23 octombrie, încheindu-se pe 21 noiembrie.

Zodia Scorpion este guvernată de Marte (zeul războiului) și Pluto (zeul misterelor, al subteranelor) și este o zodie feminină de apă, predominant emoțională. Face parte din zodiacul clasic european și reprezintă a 8-a zodie pe cercul zodiacal (care cuprinde 12 zodii) cu începere din 23 octombrie, încheindu-se pe 21 noiembrie.

Trăsătura principală a nativului din Scorpion este "aura de secret" sub care trăiește. Acesta acționează fără grabă și fără opriri inutile, lăsând lucrurile ''să curgă'', fără a forța evenimentele. Este dotat din naștere cu o intuiție care-i permite să aleagă persoanele în care să aibă încredere. Critic și pretențios, dominator și ambițios, foarte puțini îi câștigă încrederea și cu atât mai puțini prietenia.

Cei născuți în această zodie pot fascina datorită caracterului puternic, marcați fiind de o voință și de dorința de a-și impune personalitatea, și a instinctului lor de conservare. Au un mod de a gândi și a acționa puternic marcat de sentimente, care de obicei sunt mult mai intense la cei născuți în această zodie.

Nu agreează superficialitatea, mai ales când miza este legată de interesele lor. Relațiile emoționale sunt foarte intense când este vorba de cămin și de propria familie.

Piatra mistică — topaz
Ziua norocoasă — marți
Numerele norocoase — 2,4
Culori norocoase — roșu, violet
Simțul cel mai dezvoltat — gustul

Alimentele benefice: ceapa, urzica, spanacul, leurda, salata, prazul și ardeii capia. Adoră peștele, fructele de mare și bucătăria complexă.

Nativul din Scorpion ia lucrurile așa cum rezonează ele în mintea sa. Poate fi viclean, răzbunător, agresiv, încăpățânat și exagerat de gelos. Răspunde cu brutalitate la brutalități. Se pricepe foarte bine să-și ascundă punctele vulnerabile, știind că acestea nu trebuie cunoscute de potențialii săi adversari.

Poate fi un bun organizator și un apreciat lider, are o viziune de perspectivă asupra planurilor de viitor și poate ajuta la orientarea tuturor spre atingerea scopurilor finale. Răbdarea, toleranța și înțelegerea sunt cheile ascensiunii lui, dacă este capabil să și le însușească.

Compatibilitate cu alte zodii
Excelentă (100%) — Scorpion, Pești
Bună (80%) — Capricorn, Fecioară
Delicată, riscantă (60%) — Vărsător, Leu
Dificilă, dar interesantă (50%) — Taur
Nerecomandabil (10%) — Săgetător, Balanță

Bărbatul Scorpion este plin de contradicții: când protector, fermecător, onest, generos, înțelegător și sincer, când violent, egoist, răzbunător, orgolios și de o gelozie feroce. Îi place tot ceea ce este neconvențional, straniu, paradoxal, iar printre lucrurile pe care le detestă se numără și conformismul. Este permanent în stare de luptă, gata să-și apere bunurile și familia. Își va crește cu autoritate copiii, cultivând în ei trăsăturile unui caracter puternic.

Femeia Scorpion are o personalitate foarte puternică și numeroase ambiții personale. Temperamentală și sentimentală, deschisă și fără prea multe complexe, se străduiește să fie mereu în centrul atenției, potrivit site-ului eastrolog.ro. Are un farmec aparte pe care știe să-l pună mereu în valoare. Este o femeie energică, știe foarte bine ce vrea și își urmărește cu tenacitate scopurile. În ceea ce privește educația copiilor, îi va crește cu afectivitate și va încerca să le imprime propria concepție despre viață.

Personalități din România născute în zodia Scorpion: Corneliu Vasilescu, Dan Bordeianu, Draga Olteanu-Matei, Cornel Moraru, Theodor Stolojan, Tia Șerbănescu, Magda Catone, Ruxandra Dragomir, Eugen Ionescu, Dinu Tănase, Mihai Beniuc, Corina Chiriac, Dumitru Radu Popa, Victor Ciorbea, Cristi Chivu, Sanda Toma, Mihaela Mihai, Liviu Nicolae Dragnea, Marcel Dragomir, Lucian Pintilie, Corneliu Baba, Ștefan Bănică, Emil Constantinescu, Ion Cristoiu, Mircea Dinescu, Nadia Comăneci.

Sursă: Agerpres

FOTO! Vă amintiți de femeia care a adus pe lume cinci copii în doar două minute? Cum arată acum cele patru fetițe și băi... Cel mai trist urs din lume are milioane de susţinători. Oameni din întreaga lume cer eliberarea lui Pizza...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x