Antena Căutare

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ! Cum sunt afectate zodiile de venirea primăverii astronomice! Vărsătorii vor deveni irascibili și se vor certa cu toată lumea!

Pe 20 martie, are loc echinocțiul de primăvară, acest lucru însemnând sfârşitul iernii astronomice. Specialiștii în astrologie ne avertizează că am putea fi serios afectați de aceste schimbări!

Pe 20 martie, are loc echinocțiul de primăvară, acest lucru însemnând sfârşitul iernii astronomice. Specialiștii în astrologie ne avertizează că am putea fi serios afectați de aceste schimbări!

De venirea primăverii, cel puţin din punct de vedere astronomic, vor fi influenţate şi zodiile.

Berbec:

Pe 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului, și astfel va aduce un impuls astral esențial pentru următoarele treizeci de zile cât va dura tranzitul acestui astru prin zodia lor natală. Moment bun pentru recuperare fizică, vindecare și reechilibrare psihică.

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ! Taur:

Pe 20 martie, la ora 18:16‘, Soarele va intra în zodia Berbecului, și va aduce un accent în plus, destul de important, pentru fiziologia și starea de sănătate a organelor localizate în zona anatomică a capului, dintre care cel mai important este sistemul nervos central. Tulburări de comportament stârnite de posibilele excese care vor pune la încercare procesele logice care stau la baza rațiunii, logicii, cunoașterii, învățării.

Gemeni:

Pe 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, timp de o lună de zile, el își va pune amprenta puternică asupra relațiilor Gemenilor cu prietenii. Pentru moment va fi vorba de întâlniri și conversații ori chiar de o stare de bine, de plăceri împărtășite cu aceia.

Rac:

Soarele care va intra pe 20 martie în zodia Berbecului și va accentua, în următoarele treizeci de zile, dificultățile legate de păstrarea neștirbită a imaginii și autorității profesionale.

Leu:

Posibilitate de a forța ușile care nu li se deschid. Combativitatea lor va atinge cote alarmante mai ales dacă este vorba de nativi tineri și ambițioși care nu au timp să aștepte sau să se piardă în soluții modeste, în ideea că trebuie să capete experiență, stare de spirit care se va consolida și va da specificul următoarelor treizeci de zile, în contextul intrării Soarelui în casa a IX-a, în ziua de 20 martie.

Fecioară:

Pe 20 martie, la ora 18:16‘, Soarele va intra în zodia Berbecului și va patrona, timp de o lună de acum încolo, toate conflictele, demersurile și inițiativele (unele exagerate sau nejustificate!) născute din dorința de a câștiga, de a-și impune punctul de vedere sau interesul într-o chestiune de bani, beneficii sau avantaje materiale.

ECHINOCȚIUL DE PRIMĂVARĂ! Balanță:

Se declanșează conflicte, cele vechi se redeschid sau se amplifică, disputele se acutizează ori, o serie de măsuri, luate de partenerii (de viață, de proiect, de afacere), de rivali și dușmani au darul de a-i pune pe nativi în cele mai dificile ipostaze. Balanțele le va fi foarte greu să rezolve respectivele secvențe de viață făcând apel doar la diplomație pentru că ei vor trebui să se apere.

Scorpion:

Din punctul de vedere al sănătății, răstimpul le pune la încercare activitatea cerebrală, fiziologia organelor de simț și, din păcate, secvențe nu este trecătoare pentru că, din 20 martie, în această casă va intra Soarele care va avea un impact profund și de durată aspra stării organice generale sau, în particular, a câte unui organ localizat în zona anatomică a capului.

Săgetător:

Săgetătorii se pot emancipa, pot face o impresie frumoasă la o vizionare, preselecție, probă de încercare și pot fi acceptați în echipe, cluburi sau grupuri de antrenament performante și de elită. Alții pot doborî recorduri pot câștiga întreceri, meciuri sau pot urca spectaculos într-un clasament. Între părinți și copii se vor înmulți prilejurile de ceartă, neînțelegerile, mai ales după 20 martie, când Soarele va intra în acest sector și va guverna, timp de treizeci de zile, derapajele educaționale și pedagogice.

Capricorn:

Din păcate, pe 20 martie, Soarele va intra în zodia Berbecului și, în răstimpul celor treizeci de zile, cât va tranzita casa a IV-a, va amplifica și va introduce accente imprevizibile în evoluția stării de spirit a nativilor care vor avea ieșiri nervoase și răbufniri personale ce pot strica orice urmă de dialog posibil.

Vărsător:

La nivelul comunicării, controversele și disputele vor degenera, după 20 martie, când Soarele va intra în zodia Berbecului, aproape fără motive justificate, în conflicte deschise. E lesne de bănuit că, pe un asemenea context astral, susținerea unor probe, mai ales în ipostaza lor orală, este bântuită de neșansă iar Vărsătorii, mai puțin stabili afectiv în acest răstimp, le pot da „apă la moară” celor care vor îndrăzni să-i contrazică sau să-i combată.

Pești:

Soarele va intra în ziua de 20 martie în acest sector al cerului lor de naștere și va crea nu una ci numeroase ipostaze de care, vor nu vor, le place nu le place, Peștii vor fi obligați să se ocupe îndeaproape de chestiunea banilor.

Sursă: Realitatea.net

Imagini spectaculoase cu paradisul de smarald! A înghețat lacul cu pâlnie, unic în România... A MURIT ANDREI GHEORGHE. „Iubitul meu care nu mai eşti aici... ” Mesajul sfâșietor al fostei soţii a lui Andrei Gheorghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x