Antena Căutare

Ei sunt norocoșii zodiacului, s-au născut să fie împreună! Berbecilor, vă este scris în stele să aveţi lângă voi o Balanţă!

De cele mai multe ori, ne dorim să ne întâlnim jumătatea perfectă, adică persoana alături de care ne simţim în largul nostru, cu care suntem în compatibilitate perfectă. Se pare că unora le este hărăzit să fie împreună.

De cele mai multe ori, ne dorim să ne întâlnim jumătatea perfectă, adică persoana alături de care ne simţim în largul nostru, cu care suntem în compatibilitate perfectă. Se pare că unora le este hărăzit să fie împreună.


Iată care sunt cuplurile din zodiac predestinate să rămână împreună.

Berbec cu Balanţă

Berbecii au multă energie, sunt îndrăzneţi, muncitori şi pasionaţi de ceea ce fac. În acelaşi timp, au o fire independentă şi le place să iasă în evidenţă. Pe de altă parte, Balanţa echilibrează emoţional Berbecul. Pentru că are o fire independentă, îi va da spaţiu Berbecului să se desfăşoare. Îi place să facă activităţi exterioare şi să se distreze, tocmai de aceea le e scris în stele să se iubească din prima clipă în care s-au văzut. Iar dragostea lor va dăinui dincolo de moarte, pentru că sentimentele pe care le au unul față de celălalt sunt observate de cei mai nefericiți, care doar pot aspira la o dragoste ca a lor.

Taur cu Scorpion

Taurii sunt persoane creative, hotărâte şi sincere. Loialitatea şi simţul practic sunt iarăşi alte caracteristici ale nativilor din zodia asta. Cu ei, astrele au luat decizia să facă familie bună Scorpionul.

Și nu putem pune la îndoială priceperea zodiilor. Scorpionul are caracter opus față de Taur: trăieşte intens, este independent, și are nevoie de spațiu, pe care Taurul este singurul care se pricepe să i-l acorde. Asta îl face pe aventurosul Scorpion să rămână loial relaţiei. Scorpionii sunt muncitori, însă le place să spargă rutina, să se distreze şi să organizeze călătorii. La rândul lor, taurii sunt încântaţi de noi experienţe. Împreună, cei doi se distrează, știu să-și satisfacă nevoile unul celuilalt și asfel se vor bucura de viață lungă unul în compania celuilalt.

Sursă text şi foto: horoscoponline.net

Toţi facem greşeala asta fără să ne gândim la consecinţe: ce se întâmplă dacă adormi cu telefonul lăsat la încărcat... Un pasager dintr-un avion a trăit surpriza vieţii sale când a vazut cine s-a așezat lângă el!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x